Měla to být romantika: Žena navedla manžela do náručí vrahů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Měla to být romantika: Žena navedla manžela do náručí vrahů!

Stanislav N. netušil, že ho po večeři manželka odveze rovnou do náruče vrahů.
Stanislav N. netušil, že ho po večeři manželka odveze rovnou do náruče vrahů.  (Foto: Shuttershock)

Krvavý konec měl v listopadu 1992 klasický milostný trojúhelník. Lenka N. (24) z Hradce Králové chtěla žít se svým milencem Pavlem T. (33) Bohužel jejímu štěstí jaksi překážel násilnický manžel Stanislav...

Vztah Stanislava a Lenky nebyl už delší dobu příliš šťastný. Už několikrát se málem rozvedli. Stanislav totiž neváhal použít v hádce pěsti, dokonce prý svou manželku i znásilnil. Když se pak žena začala stýkat s Pavlem T., rozhodla se, že se musí Stanislava zbavit. Předstírala, že se chce udobřit, a pozvala manžela na romantickou večeři do restaurace za městem.

Cestou domů pak zastavila na odlehlém místě. Stanislav N. pochopil, že je v pořádném maléru, když se na místě objevili také Pavel T. a jeho známý Eduard B. Stanislav se pokusil utéct, ale daleko nedoběhl. Pavel T. ho střelil brokovnicí do břicha a hlavy. Se svým kumpánem pak těžce zraněného zabalili do igelitu a hodili do vodní nádrže Seč. Podle pitvy v tu chvíli ještě žil. Před soudem se muži hájili, že neplánovali Stanislava zabít. Prý ho chtěli jen pro výstrahu zbít, aby se ke své manželce choval ohleduplněji. Pavel T. byl odsouzen ke dvanácti letům vězení. Lenka N. vyslechla rozsudek jedenáct let odnětí svobody a Eduard B. strávil za mřížemi pět let.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.