Drsná trojka: Kamarádky ubily důchodce při sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Drsná trojka: Kamarádky ubily důchodce při sexu!

Nechaly se fotit nahé, ale situace se vyhrotila...
Nechaly se fotit nahé, ale situace se vyhrotila...  (Profimedia.cz)

Důchodce Josef T. (†69) z pražského Karlína měl zvláštního koníčka. Oslovoval na ulici mladé ženy s větším poprsím a poté je u sebe fotil v Evině rouše. V červnu 1985 si však své »modelky« vybral špatně. Dvě dívky ho ubily a okradly.

Anonymita a možnosti velkoměsta lákaly mladé lidi i v osmdesátých letech minulého století. Do Prahy přijížděla řada dívek, které doufaly, že se v metropoli nějak »uchytí«. Obvykle však byly bez koruny, neměly žádné zázemí, a tak se stávaly snadnou kořistí Josefa T. Chlípný důchodce byl ovšem vybíravý, oslovoval na nádraží jen ty s většími ňadry. Nabízel jim, že z nich udělá modelky podniku Merkuria. Později mladé ženy pochopily, že jim důchodce může poskytnout maximálně dočasnou střechu nad hlavou. Většina to však přijala. Nechávaly se vyfotit nahé a osahávat se.


V červnu 1983 u Josefa T. právě přebývala Vlasta N. (18). Ve stejnou dobu přijela za seniorem i Erika A. (19), která se snažila už delší dobu Josefa T. přesvědčit, aby si ji vzal. Několik dní bydlely v karlínském bytě obě dívky a vycházely spolu. Situace se vyhrotila 26. června, kdy se Josef T. líbal s Erikou. Pak vybídl Vlastu, aby se přidala. Erice to zprvu nevadilo, ovšem když viděla, že senior se věnuje Vlastě víc než jí, ve vzteku popadla lahev a několikrát ho praštila. Pak na Vlastu křikla, že »jsou v tom spolu«, aby muži podržela ruce. Do pusy své oběti potom nacpala hadr. Byt dívky vybílily, a dokonce zavolaly dalšího seniora Josefa D., aby jim pomohl kradené věci odvézt na nádraží. Erika A. skončila ve vězení na čtrnáct let, Vlasta N. na dvanáct a Josef D. si vyslechl trest dvacet měsíců.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.