Hrůza v Topolné: Před očima syna (12) zastřelil ženu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hrůza v Topolné: Před očima syna (12) zastřelil ženu

V této hospodě k tragédii došlo.
V této hospodě k tragédii došlo. (Foto pro Aha! – Marek Lukeš)

„Dal mi na stůl panáka a řekl: to máš ode mě na rozloučenou. Nechápal jsem, co to má znamenat. Pak zašel do hospody a za pár okamžiků jsem zevnitř uslyšel několik výstřelů,“ souká ze sebe Josef Labský (40) z Topolné.

Výstřely, které slyšel, vypálil hospodský Evžen V. (61) na svou ženu (†41), kterou usmrtil. Pistoli pak muž obrátil i proti sobě a ve zlínské nemocnici nyní bojuje o život.

„Mohu potvrdit, že zřejmě opravdu střílel jednašedesátiletý muž. Nejdříve zastřelil svou o 20 let mladší manželku, pak se pokusil o sebevraždu,“ řekla zlínská policejní mluvčí Jana Bartíková.

Svědkem celé tragédie byl syn (12) obou manželů. Ten je nyní v péči psychologů. Do hospody dorazil krátce po střelbě Evžen (34), syn útočníka z prvního manželství. „Táta byl v poslední době ve špatném psychickém stavu.

Těžce nesl, že mu bolavá kyčel neumožňovala pracovat v hospodě. To, co se stalo, ale musel být nějaký zkrat, nedokážu si to vysvětlit,“ líčil se slzami v očích. Hospodský zřejmě střílel z jedné ze svých legálně držených pistolí. Přesný motiv otřesného činu ale policisté stále neznají.



Přečtěte si
silvervoice
28. 7. 2011 • 11:40

Lidé by se měli o své klouby zajímat dřív, než se jim nenávratně poškodí. Občas koupit a užívat kapsle se želatinou a další kloubní výživou, vitamín C (denně), nosit tenisky s pružícími kuličkami pod patou, hlídat si váhu. A když kloub začne bolet, tak jej doléčíme a teprve pak zatěžujeme. Když už je kloub chronicky nemocen, tak jej zbytečně nezatěžujeme.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.