PROSTĚ ZAPEČENO: RAJČATOVÉ NOKY
POTŘEBUJETE: 1 lžíci olivového oleje, 1 lžíci cibule, 1 červenou papriku, 1 stroužek česneku, 400 g krájený sterilovaných rajčat, 500 g bramborových noků, sůl, mletý pepř, bazalku, 125 g mozarelly
Na hlubší pánvi rozehřejeme olej, přidáme pokrájenou cibuli a papriku, orestujeme, až změknou. Vmícháme nasekaný česnek, rajčata a noky. Přivedeme k varu a necháme 10 až 15 minut probublávat. Osolíme, opepříme a přidáme bazalku. Nakonec směs rozložíme do zapékací mísy a navrch položíme plátky mozarelly. Vložíme do rozehřáté trouby a necháme 5 – 10 minut zapéct.
VÍCE RECEPTŮ NAJDETE V TIŠTĚNÉM AHA! PRO ŽENY ČÍSLO 20.