Luxusní hotel finalistů X Factoru: Přes den tvrdý řád - Večer panáky a pak... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Luxusní hotel finalistů X Factoru: Přes den tvrdý řád - Večer panáky a pak...

O Davidovi a Aničce (zcela vpravo) se šušká, že mezi nimi panují velmi vřelé sympatie. Dočkáme se v pěvecké soutěži nakonec i lásky?
O Davidovi a Aničce (zcela vpravo) se šušká, že mezi nimi panují velmi vřelé sympatie. Dočkáme se v pěvecké soutěži nakonec i lásky?

V pražském hotelu Mövenpick je v posledních dnech zatraceně rušno. Zatímco během semifinále bydlely jednotlivé soutěžní kategorie v různých hotelech, teď se všichni finalisté sestěhovali právě do hotelu na pražském Smíchově.


A hned začalo »rojení«. Kdo za kým běhá na pokoj? Kdo do sebe po večerech sází panáky? A kdo ohrnuje nos nad kuchyní čtyřhvězdičkového hotelu? Reportéři Nedělního Aha! byli přímo v hotelu!

První mejdan byl divoký

Na párty ve velkém už v hotelu došlo. „Když jsme byli na večírku s novináři, který končil asi v jedenáct, tak jsme pak na hotelu kalili až do rána. Já šel spát asi ve tři. Nikdo z hotelu si ale na nás snad nestěžoval,“ potutelně se usmívá jeden z finalistů, Jiří Zonyga (43). Kdo je ze zbylých soutěžících největší »pařič«? To se prý ještě neukázalo, byť alkoholem se zrovna nešetří. Kliknutím zvětšete„Občas si na pokoji dáme panáka, ale jen na pohodu,“ dušuje se Zonyga. Zdroj Aha! z hotelu ale mluví trochu jinak: „Je fakt, že na baru nevysedávají do rána, ale na pokojích rozhodně jen nespí. Dlouho do noci je z některých pokojů slyšet slušný randál. Ty láhve, které ráno uklízečky vyhazují, rozhodně nejsou od mléka!“

Jedna velká rodina?

V hotelu prý panuje přátelská atmosféra. „Když jsem třeba sledoval SuperStar, tak jsem nevěřil tomu, jak všichni říkali, jací jsou kamarádi, že jeden druhému přeje vítězství. Říkal jsem si, že je to pěkná blbost. Musím ale říci, že tady tomu tak opravdu je,“ říká Zonyga, který je na pokoji s Milanem Huňákem z vokální skupiny Romantic. A prý spolu vycházejí velice dobře. S nejstaršími soutěžícími prý hodně »pečou« nejmladší účastníci finále, nejvíce David Gránský (16) a Anička Ungrová (16). Kliknutím zvětšete„Docela často za námi běhají na pokoj. Je to sranda. Jsou fajn, mám je rád,“ říká k tomu Zonyga.

Láska ve třech?

Právě o Davidovi Gránském a Aničce Ungrové se šeptá, že se k sobě mají. „Jo, jsou vidět často spolu, ale jestli spolu něco mají? Vypadá to tak, ale nejspíš si dávají před ostatními pozor,“ prozradil zdroj Aha! Téhle dvojicí dělá »křena« plyšová žirafa, bez které se Anička nehne. Vlastně tak všude chodí ve třech. Anička má nicméně už půl roku chlapce a říká, že ho miluje. Je tedy David jen kamarád?Kliknutím zvětšete

Špatné jídlo v nóbl hotelu?

Oběd stihnou finalisté málokdy, večeří se obvykle od 18 do 22.30 hodin. „Já teda sním všechno, ale chutná mi tu. Na rozdíl od někoho, kdo si tu na jídlo často stěžuje. Kdo? To neprozradím,“ usmál se trochu tajemně Zonyga.

X Factor: Rvačka o milion!


Autor: David LAŠTOVKA
Foto – Aha! Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.