Dívka (19) se zranila a mladík (20) teď tvrdí: Spadla sama! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dívka (19) se zranila a mladík (20) teď tvrdí: Spadla sama!

Bývalí milenci na sebe u soudu ani nepohlédli.
Bývalí milenci na sebe u soudu ani nepohlédli. (Foto Aha! – Jitka Pecharová)

 Podle obžaloby srazil ze zdi přítelkyni (19), která se s ním předtím rozešla. Lukáš T. (20) se nejdřív na policii k činu přiznal, včera u soudu ale tvrdil opak. Dívce se prý jen zamotala hlava.

Lukáši T. hrozí za pokus o vraždu přítelkyně až 18 let vězení. Policii se přiznal, na radu obhájců ale včera u soudu otočil. „O tom, že jsem poškozenou strčil, jsem byl přesvědčen až do doby, kdy mi obhájci sdělili, že mají pochybnosti, že tomu tak bylo. Po provedené rekonstrukci jsem si uvědomil, že se to tak nemohlo stát,“ řekl včera u soudu.


Incident se stal předloni u Jičína. Vydali se spolu na vyhlídku Milohlídka, kam chodívali. Student průmyslovky prý byl na dně z toho, že se s ním dívka po roce rozhodla rozejít a s expartnerkou si chtěli na ochozu naposledy sehrát scénu z Titaniku. „Když jsem ji objímal, bylo to příjemné, ale bylo to i loučení. Brečel jsem. Když jsme se obrátili, tak se to stalo. Měl jsem v hlavě prázdno,“ řekl.

Obžaloba: Schodil ji a skočil
Dívku podle obžaloby Lukáš srazil do rokle a skočil za ní. Při pádu z osmi metrů se zranili, ona měla zlomené obratle a nohu. Jak vypovídala u soudu sama poškozená, není jasné. Soud ji totiž s ohledem na prožité trauma vyslechl s vyloučením veřejnosti. Podle svého zmocněnce si je ale jistá, že ji shodil Lukáš T.

Obžalovaný Lukáš T. odmítl vinu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.