Kláda se zabodla do sedadla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kláda se zabodla do sedadla!

V Benešově narazil náklaďák s kládami do školního autobusu. Uvnitř bylo asi 50 dětí
V Benešově narazil náklaďák s kládami do školního autobusu. Uvnitř bylo asi 50 dětí (Blesk - David Malík)

Hrůzná nehoda padesáti školáků v Benešově! Do jejich autobusu narazil včera ráno náklaďák s kládami. Jedna z nich prorazila boční okno a zabodla se do sedadla!

Nehoda se stala před osmou hodinou na křižovatce Červené Vršky, těsně u hlavního tahu z Prahy do Tábora. Na sedadle, o které se kláda zarazila, seděla školačka. Dívence podle serveru iDnes.cz zachránil v poslední chvíli život spolužák, který ji těsně před nárazem strhl stranou. „Zjišťujeme, co se přesně stalo. Požití alkoholu před jízdou vyloučily u obou řidičů dechové zkoušky,“ potvrdila Eva Stulíková z benešovské policie. Kvůli nehodě byl provoz na frekventované silnici 2,5 hodiny ochromen.


Děti chlácholili záchranáři
Školáci odnesli hrůzostrašný zážitek šokem. Na místě je museli uklidňovat záchranáři. „Děti zraněné nebyly a zdravotní stav žádného z nich nevyžadoval ani převoz na preventivní vyšetření do nemocnice,“ řekla Aha! Petra Effenbergerová ze středočeské záchranky.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.