Reifová z Kouzelné školky měla namále: Z operace hemoroidů osudový zákrok na srdci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Reifová z Kouzelné školky měla namále: Z operace hemoroidů osudový zákrok na srdci!

Magda Reifová z Kouzelné školky.
Magda Reifová z Kouzelné školky. (Herminapress.cz)

Herečka Magdalena Reifová (55), která zazářila v mnoha nestárnoucích snímcích už v dětství, a v současnosti zase děti baví v pořadu Kouzelná školka, působí vždy nabitá energií i dobrou náladou. Jenže podle webu Super.cz dlouhé roky trpěla zdravotními problémy, které si nepřipouštěla. Až měla najednou na kahánku.

Magdalena Reifová se svěřila v pořadu 13. komnata, že celých osm let měla zdravotní potíže, jež byly způsobené špatnou funkcí srdce. Jenže to netušila. „To si člověk nestíhá všimnout, když nemá čas vůbec na nic,“ přiznala se. Přitom několikrát zkolabovala a jednou ji odvezla záchranka přímo z jeviště. O problémech se srdcem se ale přesto nedozvěděla.

Na skutečnou diagnózu se podle Super.cz přišlo až před rokem. „Přišlo se na to úplnou náhodou. Musela jsem jít na operaci hemeroidů a neprošla jsem tím prvotním předoperačním plánem, protože najednou zjistili, že mám srdce v háji,“ svěřila se herečka.

„Místo operace, kterou jsem měla naplánovanou na Vánoce, abych stihla pěkně točit zase v lednu, tak jsem šla na katetrizaci. Tam mi zjistili tyhle věci a hned za dva nebo tři měsíce mi dali budíka,“ zavzpomínala herečka na šokující diagnózu lékařů, jejíž náhodné rozpoznání jí pravděpodobně zachránilo život. „I přesto, že jsem zažila hnusy, tak jsem si zažila i spoustu hezkého, jsme strašně ráda na své cestě a doufám, že ještě nekončím,“ svěřila se Reifová v pořadu 13. komnata a zároveň poděkovala za svoji záchranu lékařům z pražského IKEMu.



Přečtěte si
mord
8. 3. 2019 • 19:56

Osobní zkušenost šmudlo?

vemenozmojistary
8. 3. 2019 • 19:22

Tahle osoba je neskutečně nesympatická, navíc úplně blbá. Hrát neumí, roli jí nikdo nedá, tak se ztrapňuje jakýmsi pochybným pořadem pro děti. Hnus 👎 👎 👎

lissssssii...@...
8. 3. 2019 • 18:06

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

josefvyskoc
8. 3. 2019 • 11:56

Praktikovat analni styk ve vyssim veku odbornici nedoporucuji! Tkan ztraci pruznost, dochazi k malym poranenim a vysledkem mohou byt i hemoroidy! Resenim je klasicky, bezpecny koitus.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.