VyVolený Petr Zvěřina z »Václaváku« v slzách: Náhlá smrt otce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

VyVolený Petr Zvěřina z »Václaváku« v slzách: Náhlá smrt otce!

Zvěřina s otcem.
Zvěřina s otcem. (Foto - Martin Přibyl, Facebook.com)

Pohřbil milovaného otce. Před koncem roku tatínek Petra Zvěřiny (41) ve spánku dostal mrtvici a bohužel se mu nedostalo dostatečně rychlé pomoci. Po dvou týdnech v nemocnici zemřel.

Petra proslavila první reality show v Česku VyVolení, kde se proslavil hláškou, že je z Václaváku a nepřijel do Prahy na babetě. Má za sebou nevydařené manželství, drogové výstřelky a v poslední řadě smrt otce.„

„Před časem mi zemřel táta. Bohužel dostal mrtvici v noci ve spánku, a když se na to přišlo, bylo už pozdě na pomoc. Ale ještě dva týdny žil v nemocnici, pak zemřel. Strašně mi chybí,“ svěřil se Aha! Zvěřina, který se živí jako dýdžej a hraje po celé republice.

Už tři roky je sám, manželství s modelkou Nikolou Brzákovou nevyšlo a on stále hledá tu pravou. „Chtěl bych mít vztah, jako měli moji rodiče. Když jsme s mámou seděli v pohřební službě, tak se jí ptali, kolik by chtěla růží na rakev, a ona bez váhání řekla čtyřicet. Tolik let s tátou byli spolu,“ dodal Petr, který se po dlouhé době objevil ve společnosti na křtu klipu kapely Electric Lady.

Manželka Zvěřiny vyhrála soud! Petr není otcem její dcery! 

Video se připravuje ...




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.