Bláznivý Macura se pobil se Zvěřinou! Rvačku ukončili vyhazovači | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bláznivý Macura se pobil se Zvěřinou! Rvačku ukončili vyhazovači

Macura v pořadu Jana Krause.
Macura v pořadu Jana Krause. (TV Prima)

Znáte to přísloví o dvou kohoutech na jednom smetišti? V tomto případě nešlo o smetiště, ale diskotéku a večírek exVyVolené Věry Patt. Namachrovaný trouba Petr Zvěřina se rozhodl poměřit síly s popletou číslo jedna, (ne)únoscem Ivety Bartošové a hlavně ochráncem týraných žen. Ano, nemýlíte se, jde o samotného Zdeňka Macuru.

Oba samečci jsou namyšlení až na půdu, tak není divu, že střet byl neodvratný. Začalo to fórkem bezvýznamného exVyVoleného Petra, který umístil fotografii s Macurou na sociální síť. "Pan Zvěřina za mnou přišel, jestli se se mnou může vyfotit. Nevěděl jsem kdo to je, ale vyfotil jsem se s nim. Choval se jako můj fanoušek,“ řekl Macura pro Blesk.cz.


Pokračování bylo v režii Zvěřiny, který společný snímek okomentoval:  "Mám nového fanouška. Jen kdybych se zítra probudil v Bibione na pláži s flaškou Jégra a trenkama naruby, tak se nedivte!!! Macura style." Nýmandův vtípek by se obešel bez dohry, kdyby nafoukaný "boží blázen" Zdeněk nezrežíroval dohru na zmiňovaném večírku.
O samotném incidentu Macura řekl: "Výchovně jsem ho zatahal za ucho, aby toho nechal a začal se chovat slušně. Jenže tím jsem urazil jeho ješitnost a on začal úplně šílet jako agresor. Nadával mi, několikrát do mě strčil a sápal se na mě, že mě zmlátí. Nakonec musela zasahovat ochranka." To jsou věci, co?



Přečtěte si
jarypadlo
20. 10. 2013 • 03:23

Fuc.kt nemusím zvěřinový hody ani jiný dobroty a už vůbec nemusím Mac.urovský pláč nad rozlitou Džambulkou vína nebo jiného schlastu. Nešlo by psát o něčem jiném,výživnějším a zajímavějším?

mirkazam
19. 10. 2013 • 13:30

Ten Macura potřebuje několikrát denně na kokos, aby se probral a byl v realitě. On už není ani k smichu. Je to magor,který se pomátl s Džambuly.

colombina
18. 10. 2013 • 16:58

dvě nuly se popraly a musí se o tom psát?

britva
18. 10. 2013 • 13:22

když potkáte macuru, tak mu namlaťte hubu on to potřebuje denně asi 3x.

winterfreshka
18. 10. 2013 • 12:24

Copak,žeby zas liga za týrání žen??? Sem napište Váš názor

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.