Loni ne, teď už oběd u Zemana klapl: Vondráčka vyudili dýmem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Loni ne, teď už oběd u Zemana klapl: Vondráčka vyudili dýmem

Novoroční oběd: Zleva Vratislav Mynář, Miloš Zeman, Jaroslav Kubera a Radek Vondráček
Novoroční oběd: Zleva Vratislav Mynář, Miloš Zeman, Jaroslav Kubera a Radek Vondráček (Twitter / Jiří Ovčáček)

Trio nejvyšších ústavních činitelů se včera poprvé sešlo u novoročního oběda. Na knedlících s telecím – proložených cigaretovým dýmem - si s ním pochutnával také hradní kancléř Vratislav Mynář (51).

Loni se novoroční oběd prezidenta Miloše Zemana (74) s předsedy Sněmovny a Senátu neuskutečnil. Radek Vondráček (45) ani tehdejší šéf horní komory Milan Štěch (65, ČSSD) pozvání nedostali. Prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček to zdůvodňoval zaneprázdněností Zemana, který obhajoval prezidentský úřad. Včera už si pražské šunce s čerstvým křenem, telecími medailonky s omáčkou z hříbků, variací domácích knedlíků a čokoládovou zmrzlinou na Pražském hradě pochutnával jak Vondráček, tak i nový šéfsenátor Jaroslav Kubera (71, ODS). Ten se svěřil, že po dobu setkání vykouřil šestnáct cigaret. Vášnivý kuřák je také prezident. Naopak nekuřák Vondráček se po obědě svěřil, že si připadal jako moravské uzené.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.