Seriál Rapl opět odstartoval: A Lupínek je zase tatínek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Seriál Rapl opět odstartoval: A Lupínek je zase tatínek!

Lukáš Příkazký si zahrál nadporučíka Robina Lupínka.
Lukáš Příkazký si zahrál nadporučíka Robina Lupínka. (Foto: Aha! – Tonda Tran, ČT, ara)

Při natáčení druhé řady krimi seriálu Rapl, jejíž první díl jste mohli vidět včera na ČT1, se Lukáš Příkazký (33) jako nadporučík Robin Lupínek hnal do vody i za dětmi. To mu přineslo trénink, který nyní jako novopečený otec ocení.

V nových dílech si herec vyzkoušel nebezpečnou scénu v Labi i otcovství. Právě druhá zkušenost se mu hodí. Týden před uvedením seriálu na televizní obrazovky totiž přišel na svět jeho prvorozený syn Adámek. „Na životní roli táty jsme ho při natáčení pořádně zaškolili v těch nejhorších a nejtěžších podmínkách,“ prozradil režisér seriálu Jan Pachl (41). „Měl by nám poděkovat!“ dodal se smíchem.

Kromě otcovských radostí i starostí si Lukáš na vlastní kůži vyzkoušel také nebezpečnou kaskadérskou scénu, při které musel v zimním oblečení plavat za lodí v řece. „Nebylo to jednoduché. Teplo sice bylo, ale děj se již nacházel v zimním období. Musel jsem do vody tudíž skočit po hlavě v péřové bundě, ta nasákla vodu a táhla mě ke dnu. Byla zkrátka opravdu těžká,“ prozradil Aha! představitel Lupínka.

V hlavní roli řeka
„Krušné hory jsme už vytěžili až na dno a úplně měníme lokalitu děje. Děj jsme přestěhovali do Ústí nad Labem. Řeka bude mít v druhé sérii jednu z hlavních rolí,“ prozradil režisér a scenárista seriálu Rapl Jan Pachl. „Točí se také na Mostecku a podíváme se do Děčína, kde jsme točili Cirkus Bukowsky. Dostaneme se i do Prahy, jeden díl se odehrává na Sázavě a dva dokonce v exotické Černé Hoře,“ vypočítává Pachl.

Trailer k seriálu Rapl 2 můžete skouknout zde: 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.