Charlotte Štiková (21) prý hubne! Za odvážný snímek to baculka pořádně schytala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Charlotte Štiková (21) prý hubne! Za odvážný snímek to baculka pořádně schytala

Charlotte Štiková
Charlotte Štiková (Foto: Facebook)

Už je to nějaký ten pátek, co si Charlotte Štiková řekla dost a rozhodla se zatočit s nadbytečnými kily. Svými hubnoucími úspěchy se nejmladší Štika čas od času pochlubí, jenže když zveřejnila velmi odvážnou fotku z postele, nestačila se divit. Od fanoušků to pořádně schytala.

Mladší dcera Moniky Štikové Charlotte si už před nějakou dobou uvědomila, že s její váhou to takhle dál nejde. Už poměrně dlouho opakuje, jak na své postavě tvrdě maká. Občas na Instagram přidá i nějakou tu fotku jako důkaz. Jenže za poslední snímek, který zveřejnila tento víkend, se dočkala nečekané kritiky.

Upadla totiž do podezření, že si nohu zúžila pomocí programu na úpravu fotek. „To jste si nevšimli, že tu nohu mám v peřině? Bože, vy jste tak zakomplexovaní a zlí, že to nemá obdoby. Já retušovat nemusím,“ přidala komentář Charlotte Štiková. Jak to Charlottě s hubnutím jde, se podívejte v naší galerii.

 Charlotte Štiková na castingu do muzikálu! Neuvěříte, jak zpívá!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
jojennifer...@...
26. 11. 2018 • 18:26

Doporučuji, nejlepší způsob, jak zhubnout = = > www.Takeslim.com

avena1
26. 11. 2018 • 18:04

To jsem si taky říkala, jaké fanoušky, to už i toto je "celebrita"? V hlavě toho taky moc nemá, její matka vypadá tedy lépe. A to oblečení na fotce s matkou - komedianti hadr.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.