Řepka osočil Erbovou: Sex, nevěra a testy ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Řepka osočil Erbovou: Sex, nevěra a testy ...

Tomáš Řepka se znovu pustil do exmanželky.
Tomáš Řepka se znovu pustil do exmanželky. (Foto ara)

Tomáš Řepka vydává již čtvrtou knihu, ve které se dozvíte další pikanterie jeho života. V nové knize s názvem "KAPITÁN - Na kdyby nehraju" nebude vyprávět o svém životě, ale odpovídá na ostré otázky fanoušků. Největší grády má odpověď na otázku, která se týká jeho exmanželky Vlaďky Erbové.

Na závěr nového díla si nechal tu nejpikantnější kapitolu ze svého života. Bylo jasné, že když se kniha skládá z otázek od fanoušků, někdo se zeptá na okolnosti kolem vztahu s modelkou Vlaďkou Erbovou. Rebel Tomáš Řepka je známý tím, že se řídí heslem “Co na srdci, to na jazyku“, a tak není překvapující, že se ve výpovědi do exmanželky pořádně obul!

„Jako zásadní prohru bych tak mohl vidět především svý druhý manželství, kde byly jasný signály četných nevěr, lží i podvodů ze strany tehdejší ženy. A když vše došlo do bodu, že nevěděla, čí je dítě, který nosí, a tipů na potenciálního tatínka bylo tehdy víc, a já si jel udělat testy otcovství, měl jsem se na ten vztah vykašlat,“ nešetřil dle Blesku bývalou ženu bouřlivák Řepka. Další detaily knihy jsou tak drsné, že se je zdráháme zveřejňovat.

 Soud dal Řepkovi za porno 6 měsíců natvrdo! Trest i pro Kristelovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.