Bučková po rozchodu s rybářem Vágnerem: Anorexie se vrátila? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bučková po rozchodu s rybářem Vágnerem: Anorexie se vrátila?

Proč má tak vyzáblé ruce a vystouplé klíční kosti?
Proč má tak vyzáblé ruce a vystouplé klíční kosti? (Foto - Herminapress.cz, ara)

 Před pěti lety Eliška Bučková (29) přiznala, že trpěla mentální anorexií, ale že už jí porazila. Její poslední fotky však mluví spíše o opaku. Vyzáblé ruce s naběhnutými žílami, trčící kosti místo ramen...

„To, že na nějaké fotce vypadám vyhuble, neznamená, že jsem vyhublá. Záleží, z jakého úhlu se vyfotím a jaký filtr dám. Ke své výšce vážím úplně normálně a samozřejmě jím,“ prohlašuje modelka. Ale co našla teď za filtr nebo úhel, je děsivé. Na některých fotkách vypadá opravdu nezdravě a její ručičky-hůlčičky děsí. To, že její obličej už dávno ztratil přirozenost, ani nemluvě. Nehybné čelo, obličej bez vrásek, přifouklé rty a řasy jako mrkací panna.


Přitom v době, kdy chodila s rybářem Jakubem Vágnerem (36) vypadala daleko přirozeně. Dokonce občas na sociální síť dala fotku, kde je nenalíčená a s vlnitými vlasy, které má od narození.

Eliška promluvila o boji s anorexií:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.