"Chlupatá a smradlavá" Bučková plná šrámů ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

"Chlupatá a smradlavá" Bučková plná šrámů ...

Eliška Bučková
Eliška Bučková (Foto - Instagram.com, ara)

Při druhé návštěvě amazonského pralesa Jakub Vágner (36) svou přítelkyni Elišku Bučkovou (29) rozhodně nešetřil. Modelka musela s rybářem ujet tisíce kilometrů na lodi do nitra pralesa a šplhat po horách!

„Podávám rychlé hlášení, že jsme živí, zdraví, totálně doštípaní, chlupatí, smradlaví, ale štastní,“ vzkázala Eliška přes sociální síť. Deset dní v místech, kde vzplanula vášní ke svému rybáři, rozhodně neprožila zavřená v luxusním resortu. „Cesta menší lodí do pralesa trvá asi dvanáct hodin. Díkybohu za místní obyvatele, kteří nás nechají odskočit si na záchod a dají nám ovoce na cestu,“ naznačila spartanské podmínky.

V malém člunu musel zamilovaný páreček ujet i tisíc kilometrů. Hned potom se vypravil do hor. „V pěti tisících metrech nad mořem moc ryb není, ale je to krásná tečka za naší amazonskou expedicí,“ hlásil syn skladatele Karla Vágnera (76).

 Eliška Bučková: Signály ke svatbě nedávám. Vidíme se moc málo...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.