Život s Vágnerem Bučková nedává? Nevyspalost, špína a pot! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Život s Vágnerem Bučková nedává? Nevyspalost, špína a pot!

Na dřeň unavená Eliška Bučková na rybářském táboře
Na dřeň unavená Eliška Bučková na rybářském táboře (Instagram)

Krásná modelka Eliška Bučková to nemá po boku rybáře Jakuba Vágnera vůbec jednoduché. Kromě toho, že svého milého oddaně doprovází na nejrůznějších nebezpečných výpravách, rozhodla se mu být nápomocná i při pořádání rybářského tábora.

Už skoro tři týdny strávila Eliška Bučková obklopena dětmi a zdá se, že už z této rozverné společnosti začíná být unavená. „Zdravím z tábora Katlováček. Už jsme tady sedmnáctý den a musím říct, že za ty necelé tři týdny se nám tu protočilo asi stotřicet dětí. A všichni vedoucí jedou ze svých rezerv, protože je to strašně náročné a jsme nevyspaní, zpocení, špinaví. Ale musím říct, že jsme víceméně spokojení, protože děti jsou úžasný a vlastně nám to všechno vracejí zpátky. Já jim říkám naše solární panely,“ svěřila modelka.

Přítelkyně rybáře Jakuba Vágnera se dětem věnuje skutečně naplno. „Jako první šly dolů řasy, teď mi odchází i pedikúra. Heslo tábora. Mýdlo a žiletka jsou nepřítel,“ přiznala Bučková hned v prvních dnech pobytu na táboře, který vyzkoušel například i syn Agáty Prachařové Kryšpín.

 Bučková už má plán svatby s Vágnerem: Jak bude vypadat a kde bude?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
panamira
4. 8. 2017 • 18:00

6010
3. 8. 2017 • 16:43

No já nevím, ale děti solární panely, to mi nepřijde dobré přirovnání.Já si připadám na konci prázdnin zcela vyhořelá, asi jako učitelky na konci června.Děti dovedou pořádně člověka vysát.Eliška má můj obdiv, že to vůbec dává.Bývala bych to do ní neřekla, že je tak silná,ale je.

fizi
3. 8. 2017 • 15:52

dig12- Ona je fakt borec.

antonuis.j
3. 8. 2017 • 15:40

Kdyby Eliška byla fakt nějaká cimprlína, tak s Jakubem už dávno není, nejezdí s ním po divočině a na tábor. Podle mě je to fakt holka do nepohody a žumpoidi primitivové negramotní pisálkové z AHA se snaží jen vyvolávat nenávist. Eliška je v pohodě, koho nemůžu ani cítit, je např. sebestředná sobecká a neskutečně zlá Čurina Gambošovic a další krůty...

britva
3. 8. 2017 • 15:25

takže má minimálně chlupatý nohy a kaštany u vejfuku to přežije, za ty prachy, co z toho vyrejžujou

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.