Co namíchlo Vášáryovou? Drsný verdikt o Češích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Co namíchlo Vášáryovou? Drsný verdikt o Češích!

Magda Vašáryová má holt názor na všechno...
Magda Vašáryová má holt názor na všechno... (Foto Aha! - Martin Hurda)

Magda Vášáryová (70) je žena mnoha tváří. Nejenže patří mezi skvělé herečky, působí v diplomacii a ve slovenské politice, ale dokonce je i módní kritičkou! Na módní guru si zahrála při nedávné návštěvě Prahy.

Slovenská herečka má cit pro módu a vždy je upravená. Nejenže obléká sebe, dohlíží i na to, co nosí její manžel Milan Lasica (78). Proto není divu, že jejímu bystrému oku při návštěvě Prahy neunikli muži, kteří svým vzhledem herečku velmi překvapili.

"Krásná Praha, ale… množství obézních mužů ve zmačkaných kalhotách po kolena, v nichž museli spát, příliš krátké trička, kterými se marně snažili zakrýt před cizími zraky vycpané břicha, ty pomníky nad neexistujícími hrdiny," začala úsměvně perlit na sociální síti a pokračovala.

"Už podle slovníku musíte pochopit, že jsem nakonec raději pozorovala špinavý chodník, abych se nesetkala v tom krásném městě se špinavými, nechutnými, zanedbanými muži. Proč nechtějí být elegantní a prezentují se tak odpudivě? Nechce se jim do sebe investovat? Chudinka Praha, " napsala herečka na sociální síti.

 

 Vášáryová o Češích a Slovácích: Nevěříme si a děláme ze sebe neschopné oběti.

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
6. 11. 2018 • 00:36

panamira ona je neskutečně b l b á ! A mimochodem, Slováci zas teď podrazili VS4 , což sice nesouvisí s tématem, ale její " světovonázor " .je v souladu s tím .

-bello-
6. 11. 2018 • 00:08

oprava : ... a nezapomínej , tetko, jak jsi v Rakousku vylezla na VIP diplomatickou sešlost v šatech, kde byly průhedný díry pro prsa a jak diplomaté různých států vytřeštěmě zírali na slovenskou diplomatku, jejíž blbost na fotkách obletěla svět !

-bello-
6. 11. 2018 • 00:05

Hele, ty tetko ze Slovenska ! Já jsem k nám do Prahy ty vaše pracovní síly nezvala, ale bohužel jim platila s ostatníma naše koleje, menzu i studia. Tak nech na hlavě a než jdou ze Slovače na vandr, dej jim lekci z black tie. A nezapomínej, jak v Rakousku vylezla na VIP diplomatickou sešlost v šatech, kde byly průhedný díry pro prsa jak diplomaté různých států vytřeštěmě zírali na slovenskou diplomatku, jejíž blbost na fotkách obletěla svět

pelagie
5. 11. 2018 • 14:55

No hlavně, že jste něco "nevyděl"

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.