Farna odmítá spekulace o definitivním konci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Farna odmítá spekulace o definitivním konci

Ewa Farna
Ewa Farna (Foto Blesk - Zbyněk Pecák a archiv Blesku)

Za jiných okolností by v těchto dnech probíhalo hlasování v anketě Český slavík! Letošní ročník ale pořadatelé zrušili. Jedna z klíčových tváří Slavíka, zpěvačka Ewa Farna (25), to schvaluje a otevřeně říká, že se anketa musí změnit, jinak nemá smysl, aby pokračovala.

Mnoho let bronzová a loni poprvé stříbrná Slavice vyzvala pořádající agenturu Musica Bohemica, aby anketu hudební popularity reformovala. „Je to dobré rozhodnutí, že si Slavík dává pauzu! Že se na ta pravidla někdo podívá čerstvým okem. Časy se mění, máme dobu internetu, je fajn udělat takzvaný facelift a vrátit se se zdvojenou silou,“ prohlásila Farna. Zpěvačka nevěří spekulacím, že by legendární anketa skončila úplně. „Já si myslím, že Slavík má pouze pauzu a že je správná. Někdy je lepší si odpočinout a získat nový náhled.  Já doufám, že se Slavík vrátí. I muzikanti si zaslouží, aby tady ty ceny byly. Přece jen si nemůžeme vybírat, nemáme jich hodně. Díkybohu, že nás chce někdo oceňovat,“ dodala na Frekvenci 1.

10 let od úspěchu
Ewa Farna poprvé zabodovala ve Slavíku přesně před 10 lety, kdy skončila na třetím místě. Na něm se pak s menšími pauzami objevovala až do roku 2016, loni poprvé skončila druhá za Lucií Bílou.

Ewa Farna: Rozprodávám své oblečení, na webu mám sekáč!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.