Tragická nehoda u Vodňan: Čtyři lidé zemřeli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tragická nehoda u Vodňan: Čtyři lidé zemřeli

Kamion na D35 najel do odstaveného auta. Jeho řidič má jen lehká zranění
Kamion na D35 najel do odstaveného auta. Jeho řidič má jen lehká zranění (nehoda, hasiči, vyprošťování)

Čtyři lidé zemřeli při noční dopravní nehodě mezi Vodňany a Protivínem, když 34letý řidič dodávky přejel do protisměru a čelně se srazil s osobním autem. Podle mluvčí policie Miroslva Doubka, se čtyři lié vraceli z dovolené.

Při nehodě zemřeli oba řidiči a dva mladší cestující na zadním sedadle osobního auta. Spolujezdkyni z osobního auta převezli záchranáři s těžkým zraněním do českobudějovické nemocnice.  Podle mluvčího policie Miroslava Doubka auta havarovala krátce před 03:00 na silnici I/20, která je kvůli vyšetřování uzavřená. Zprovozněná bude přibližně v 10:00.

Proč řidič dodávky vjel do protisměru a další okolnosti tragické nehody policie vyšetřuje. Za uplynulý týden zemřelo na jihu Čech při nehodách devět lidí. „Od minulé soboty šetříme na jihočeských silnicích bohužel už pět dopravních nehod s tragickými následky. Zemřelo při nich devět osob. Jedna osoba byla těžce zraněna a další dvě zraněny lehce. Od začátku tohoto roku zemřelo na jihočeských silnicích už 36 osob,“ popisuje pro Český rozhlas České Budějovice policejní mluvčí.

 Čtyři lidé při jedné dopravní nehodě zemřeli na jihočeských silnicích naposledy v červnu 2011 u Hluboké nad Vltavou. Tehdy se policejní auto střetlo čelně s jiným, při nehodě zemřeli také dva policisté. S nimi ve voze cestovala i třetí oběť, muž, kterého policie vezla na záchytku. Čtvrtý zemřelý řídil druhý vůz.

 

 

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.