Tři sestry a...OTCOVRAŽDA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Tři sestry a...OTCOVRAŽDA!

Michaila Chačaturjana se evidentně všichni báli, nikdo nic neřešil.
Michaila Chačaturjana se evidentně všichni báli, nikdo nic neřešil. (Foto vkonakte)

Tři sestry od A.P. Čechova jsou o něčem jiném, ale tenhle příběh by mezi tragédie ruských velikánů zapadl perfektně. Trojice dospívajících dívek se přiznala, že ubodala svého otce -tyrana.

Zkrvavené tělo Michaila Chačaturjana (†57) se našlo na chodbě u výtahu v paneláku, kde s dcerami bydlel. Byly v něm desítky bodných ran. Vyšetřování ovšem nedalo policii příliš práce: Kristina (19), Angelina (18) a Maria (17) svou společnou vinu nijak nezastíraly.



Nenáviděly ho!

„Nenáviděly jsme ho, jenom jsme si přály, aby zmizel a nevracel se, nebo abychom ho vůbec neznaly,“ vypověděla Kristina. Sousedé a známí teď říkají, že Chačaturjan děvčata týral psychicky i fyzicky, ba sexuálně zneužíval. „Měly pořád modřiny a jizvy po celém těle, ale Michail nebyl hloupý, vždy je bil na místech, která schová oblečení,“ řekla listu Komsomolskaja pravda jejich kamarádka Jelena.

Novodobé ruské drama – Sadista týral své náctileté dcery, společně ho zabily


Žer chlupy!
„Jednou otec našel na koberci psí chlupy. Zavolal jednu z dcer, donutil ji psa vyčesat a chlupy sníst,“ tvrdí jistý rodinný známý. Když prý zrovna nebyl doma, své ratolesti hlídal kamerou. „Matka od nich utekla, dcerám zakázal veškerou komunikaci s ní,“ uvedla další známá. A od rodiny odešel i starší syn (21). Také se zřejmě otce bál, že nijak situaci neřešil. Ostatně tyran prý byl mafián.
Není divu, že se jedna z dívek pokusila předávkovat léky. Našli ji ale včas a odvezli do nemocnice. Tam údajně otec uplatil doktory, a tak lékařská zpráva hovořila o pouhé nevolnosti.

Novodobé ruské drama – Sadista týral své náctileté dcery, společně ho zabily


Společnou rukou
Ten osudný den zase Chačaturjan vyhrožoval dcerám nožem. Jenže tentokrát se nenechaly zastrašit, jedna mu nůž sebrala a začala bodat – a pak ho předala sestrám, aby mohly pokračovat. „Byla to obrana,“ věří kamarádka Jelena. „Nesnažily se kaž-
dá bránit sebe sama, ale hlavně své sestry, prožívaly a trpěly to všechno společně,“ dodala. Normálně takový trestný čin ruské zákony trestají deseti až patnácti lety vězení, ovšem kdo ví, jak se tato tragédie ještě vyvrbí.

Novodobé ruské drama – Sadista týral své náctileté dcery, společně ho zabily



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.