Poprava manželů v zahrádkářské kolonii: Děti oplakávaly psa, pak přišly o rodiče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Poprava manželů v zahrádkářské kolonii: Děti oplakávaly psa, pak přišly o rodiče!

Jaroslav T. svou úlohu v otřesném případu zlehčoval.
Jaroslav T. svou úlohu v otřesném případu zlehčoval. (ČTK)

„Netušil jsem, jak to skončí,“ tvrdil u soudu Jaroslav T. (54). Je obžalovaný ze spoluúčasti na vraždě manželů Aleše a Marie S. v zahrádkářské kolonii na Ústecku. Vrah oba brutálně zabil a jejich dcery znásilnil.

Před soudem včera Jaroslav T. přiznal, že pachateli pomáhal. Kamarád Miroslav B. (†55) ho najal, aby mu pomohl svázat muže, který dluží peníze. „Šlo o osm milionů korun, měl jsem dostat půl milionu,“ řekl.


Může za to táta
Do domu vtrhli oba muži maskovaní. Miroslav B. zastřelil psa a pak celou rodinu, která byla pohromadě v jedné místnosti, svázal. „Děti brečely, ptaly se, proč zastřelil psa. Miroslav B. jim řekl: Vy za to nemůžete, za to může váš táta,“ popsal Jaroslav T.  Marii S., které se udělalo špatně, pak odvedli do patra domu, a poté tam vynesli i jejího manžela. Děti zůstaly spoutané dole.

Zbláznil se?

Jaroslav T. pak podle svých slov odjel domů. Nezajímalo ho, co se v domě bude dít dál. Odměnu měl dostat druhý den. To, že Miroslav B. po jeho odchodu oba rodiče zavraždil, nezletilé dcery znásilnil a sám pak před domem spáchal sebevraždu, se prý dozvěděl až z médií. „Myslím, že se zbláznil,“ řekl u soudu.

Ženu ubil, muže uškrtil
Tragédie se stala letos 7. ledna v noci. Poté, co Jaroslav T. dům opustil, ubil Miroslav B. podle obžaloby Evu S. a poté napadl i jejího manžela Aleše. Rozbil mu hlavu a pak jej uškrtil. Obě školačky pak znásilnil, jednu donutil k souloži, druhou k orálnímu sexu. Před jejich domem pak spáchal sebevraždu. Pomoc přivolal syn zavražděných, kterému se podařilo dostat z pout.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.