Vyhrála milionáře, ale živí ji dcera (9)! Po Červínovi zbyly Kautmanové jen dluhy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vyhrála milionáře, ale živí ji dcera (9)! Po Červínovi zbyly Kautmanové jen dluhy

Červínovi a Kautmanové vztah nevyšel.
Červínovi a Kautmanové vztah nevyšel. (Archiv Blesku, Policie ČR)

O milionáře Michala Červína bojovala Barbara Kautmanová v reality show Vem si mě s plným nasazením. Soutěž vyhrála a s Červínem dokonce s ním stihla počít dítě. Pak se ovšem ukázalo, že s milionářovým bohatstvím to není vůbec slavné. Kvůli podvodům dokonce dodnes sedí ve vězení.

Barbara si ale na nic nestěžuje, protože její dcera Rozárka umí vydělávat už v devíti letech. Dcera Kautmanové má totiž výtvarný talent,kterého si kromě její matky všimli i lidé z umělecké branže. První výstava obrazů na sebe nedala dlouho čekat a v současné době má Rozárka dokonce svou módní značku.

„Realizace hedvábných šátků s potiskem dceřiných originálních obrázků včetně jména značky Ego by Roza vznikla před dvěma lety. Je to má hlavní výdělečná činnost, spojení příjemného s užitečným,“ prozradila Kautmanová webu eXtra.cz s tím, že italštinu vyučuje už jen sporadicky.

Kromě dcery a dluhů Kautmanovou s Červínem už nic nespojuje. Informace o něm Bára nevyhledává. „Má dcera je se vším obeznámena, i s případnými spekulacemi ohledně jeho existence. Ano, dluh na výživném je vysoký. Podstatné ale je, že Rozárka je v mé péči, zdravá a šťastná,“ dodala bývalá hvězda reality show.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.