Tohle mi draze zaplatí! Brodskou čeká bitva právníků | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tohle mi draze zaplatí! Brodskou čeká bitva právníků

Tereza Brodská si na party vyvrkla kotník
Tereza Brodská si na party vyvrkla kotník (Martin Hykl, Pavel Machan )

Herečka si před časem vyrazila do jistého klubu, kde si pořádně namlátila. Už několik týdnů proto leží doma a přichází o kšefty. Tohle bude drahé....

„V momentě, kdy jsem se chystala jít popřát na pódium kamarádovi k jeho firemnímu jubileu, šlápla jsem do osmdesáticentimetrové díry mezi pódiem a schodem, jen jsem vyjekla bolestí. Byla tam tma a nechápu, jak nějaký podnik může toto místo neoznačit reflexní páskou," lamentovala Tereza Brodská (50) krátce po úraze. 

Vedle bolesti se navíc přidaly i komplikace v podobě zaníceného hematomu, herečka nakonec skončila ve špitále na kapačkách. Už šest týdnů je kvůli zranění upoutána na lůžku a nemůže pracovat. Není divu, že to Terezu pořádně dopálilo: „Paní Brodská už zahájila právní kroky a po podniku, kde se zranila, bude požadovat finanční náhradu," okomentoval rozhodnutí herečky dobře informovaný zdroj z jejího okolí. 



Přečtěte si
ararat
7. 7. 2018 • 17:36

Nestačím se divit kolik je tady odborníků na hraní..neskutečná zloba český blbečků,ale na AHA SE TO SNESE

losangeles
6. 7. 2018 • 07:12

Ona a Herečka ???? To ani náhodou , nebýt její máti a otce nikdo by o ní neopřel ani kolo ... hrát absolutně neumí je to bezyvznámna Nula a působí celkově velmi nesympaticky ... Tak když to nejde vydělat prací tak SOUDY že jo Brodská ???

vigela
3. 7. 2018 • 10:00

Terezu B. mám ráda. Z popisu záležitosti vyplývá, že se soudí právem. Tak ať ji to moc nebolí a dobře to dopadne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.