Tereza Brodská o nejtemnější části života: Rodiče ji odložili v šesti týdnech! Po šesti letech jí pak způsobili další bolest! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tereza Brodská o nejtemnější části života: Rodiče ji odložili v šesti týdnech! Po šesti letech jí pak způsobili další bolest!

Vlastimil Brodský (†81) se zastřelil na chalupě, kde to měl nejradši.
Vlastimil Brodský (†81) se zastřelil na chalupě, kde to měl nejradši. (Foto Aha! – Marek Pátek, Česká televize)

Rodinná idylka? Ani náhodou! Tereza Brodská byla sice pro matku Janu Brejchovou vymodleným dítětem, ale hned po šestinedělí ji nekompromisně odložila ke starší sestře Blance.

„Mámě se v manželství s německým hercem Ulrichem Theinem narodilo mrtvé dítě. Dlouho pak nemohla otěhotnět, i když podstupovala nejrůznější léčby. Logicky byla šťastná, když jsem přišla na svět,“ vzpomíná Tereza Brodská v magazínu Interview.

Jenomže to, co se stalo poté, už pochopí jenom málokterý rodič. Miminko hned po šestinedělí putovalo ke starší sestře Brejchové Blance. „Na jejich obranu je třeba říct, že táta s Janou tehdy strašně pracovali. Což je na druhou stranu neomlouvá,“ vložil se do rozhovoru bratr Brodské Marek.

Rodiče prý k Blance přijížděli jenom v neděli na oběd a ještě si odváželi kastrůlky s jídlem. „Někdy jsem je neviděla celý měsíc, ale vždycky si mě ochotně brali, když se mělo konat fotografování pro nějaký časopis. Demonstrovali, jaká jsme šťastná rodinka. Pak mě zase rychle vrátili k Blance,“ vzpomíná dále Brodská na ne zrovna ukázkové dětství. O Blance dokonce mluví jako o své první matce. O to větší šok musel přijít po šesti letech, kdy si ji rodiče konečně vyzvedli a všichni se sestěhovali do velkého domu. „Na rok mi zakázali vídat se s Blankou, prý abych se lépe adaptovala. To bylo dost drsné,“ šokuje Brodská. Až tehdy si prý všichni hráli na rodinu. „Domeček se zahrádkou, tatínek, maminka, holčička, pes,“ uzavírá herečka.

 



Přečtěte si
mord
18. 3. 2015 • 09:18

Tebe ovšem taky ne

t.novak
13. 3. 2015 • 13:49

Tereza

anezat
13. 3. 2015 • 11:30

vuhp
13. 3. 2015 • 10:55

Vzpomínám na ta léta a vím , že to tak bylo.Jana Brejchová byla vždy sobecká.

ararat
13. 3. 2015 • 08:49

co je to za blbost proboha?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.