Co přinese rok psa? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Co přinese rok psa?

V pátek začal podle čínského kalendáře rok zemského Psa
V pátek začal podle čínského kalendáře rok zemského Psa (Shutterstock)

V pátek začal podle čínského kalendáře rok zemského Psa, který vystřídal ohnivého Kohouta. Co nás čeká, jaká bude politická situace a hrozí nám nějaké nemoci? To nám věští kartářka Ivana Regina Kupcová Sádlová.

JAKÝ JE PES
Symbol přítele, ale umí i kousnout, pokud je v úzkých. Má pevné názory, pomáhá lidem, kteří se nemají dobře. Je poctivý, přímočarý, výborný společník. Jakmile má motivaci, dosáhne svého cíle a nic ho nezastaví.



JAK BUDE
V roce Psa nás čeká více optimismu, vyřeší se dlouhodobé spory. Nic ale nepřijde samo od sebe. Měli bychom se více soustředit, celkově zpomalit, dotahovat věci do konce, vzít své životy do vlastních rukou.

POLITICKÁ A EKONOMICKÁ SITUACE
Bude se dařit »politice strachu a vyhrožování«. Nenechte si proto cokoli namluvit, buďte obezřetní! Strach je silná emoce, jeho prostřednictvím je snadné manipulovat s masou. Po volbě prezidenta se situace zklidní, parlamentní půda ale zůstane žhavá a plná intrik. Ekonomika státu rostla už v roce 2017 a v roce 2018 to nebude jiné. Zejména v zahraničním obchodu, hlavně v druhé polovině roku, se bude dařit. Obavy Evropanů z cestování přinesou příjmy z turistiky, protože ČR je bezpečnou destinací.


MEZILIDSKÉ VZTAHY
Lidé si silněji uvědomí, kam patří, znovu v sobě objeví hrdost na vlast. Najdou silnou potřebu rodiny, lásky. V tomto roce bychom měli zapudit svá přebujelá ega, přestat si na něco hrát a začít jasně vyjadřovat své city a emoce. Podle karet se narodí hodně dětí.

POČASÍ
Ani v roce 2018 se nevyhneme extrémním výkyvům. Bude horké suché léto, nedostatek vody. Následné přívalové deště opět přidělají starosti nejedné domácnosti.


PRÁCE
Hlavní heslo letošního roku je: Jaké si to uděláš, takové to máš. Nezaměstnanost zůstává na nízké hranici, kdo chce pracovat, může. Pilní a pracovití lidé začnou sklízet plody svého úsilí. Nebojte se nových příležitostí.

ZDRAVÍ
Potká nás chřipková epidemie, možný je i výskyt žloutenky. Obecně karty radí zpomalit a relaxovat. Na zklidnění je vhodné pořídit si šperk či jen kámen – vltavín, záhnědu nebo turmalín. Pro citlivé jedince může být rok 2018 psychicky náročný. Není dobré podcenit nemoci duše.

Více si můžete přečíst v tištěném nedělním vydání deníku Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.