Chadimová trávila Štědrý den s manželem: Rozprášila popel Jana Třísky (†80)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Chadimová trávila Štědrý den s manželem: Rozprášila popel Jana Třísky (†80)!

Herec zemřel letos v září poté, co se vážně poranil po pádu z Karlova mostu.
Herec zemřel letos v září poté, co se vážně poranil po pádu z Karlova mostu. (Foto: ara)

 Přestože legendární herec Jan Tříska (†80) v září zemřel, jeho manželka Karla Chadimová (74) s ním trávila v Kalifornii letošní Štědrý den.

„Paní Karla si přivezla z Prahy urnu s popelem pana Třísky. Nejdrív ji měla doma a teď o svátcích popel rozprášila na zahradě jejich domu a část vysypala do Tichého oceánu, jak si to její manžel přál,“ dozvědělo se Aha! od zdroje blízkého českému konzulátu v Los Angeles.

Tříska o rozptylu nechtěl nikdy ani slyšet. Naopak si přál být jednou pochován na hřbitově v Česku. „V Liboci, což je západní periferie Prahy, býval takový malý hřbitůvek, kam jsme si jako kluci chodili hrát. Prostě si ho pamatuju z dětství. No a v Americe mě napadlo, že tam by mě měli jednou pochovat,“ svěřil před časem herec, který s rodiči v Liboci vyrůstal. Hřbitůvek už ale neexistuje, proto se nechal inspirovat svojí manželkou. „Moje žena o tom žertuje. Říká: ‚Prosím tě, pamatuj si, že chci být rozprášená.‘ Já bych se k ní připojil. Chci být s ní naházený do moře,“ uvedl loni Tříska v rozhovoru pro Téma.

A Karla mu teď podle informací Aha! přání vyplnila. Navíc, Tříska už dávno nepovažoval Čechy za svůj domov. „Domov je pro mne tam, kde žiju, a to je pro mne Kalifornie,“ hlásal herec, který zemřel 25. září v Praze na následky vážných zranění po pádu z Karlova mostu.



Přečtěte si
ararat
31. 12. 2017 • 09:33

bylo ho velká škoda,byl to Pán HEREC

anka
27. 12. 2017 • 19:56

copak soudruzko, vadi vam ze lidi, kteri odesli,se sem obcas vraci za praci, ze prateli, za rodinou????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.