Kamarádi smutní po Olze (†22)! Proč oblíbená kapela havarovala? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kamarádi smutní po Olze (†22)! Proč oblíbená kapela havarovala?

Při nehodě zemřela Olga.
Při nehodě zemřela Olga. (Foto: Facebook)

Při štědrovečerní nehodě oblíbené české kapely Plexis zemřela krásná Olga, její identitu potvrdila Blesku hudební skupina Extip. Podle Extipu za nehodou, které došlo na dálnici D1, stojí nejspíš kolize vozu s divočákem.

Na sociálních sítích oplakávají mladou ženu desítky lidí. „Včera zemřela Olga. Je velmi těžké tomu uvěřit. V posledních dvou letech jsme se neviděly, ale na tom nezáleží. Svět se změnil poté, co tato zpráva přišla. Hodně sil všem, kteří Olgu znali a milovali," smutní kamarádka Anastasija z ruského Irkutsku, odkud podle profilu pocházela i Olga, která měla být studentkou Fakulty tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy v Praze.

„Přišla k nám jen na chvilku a za tu krátkou dobu mi přirostla k srdci jako málokdo za celej život. Olga - krásná mladá holka.... inteligentní, talentovaná, vstřícná, přemýšlivá a hlavně ryzí bytost, jejíž obrovský srdce bohužel dotlouklo předčasně. Nesmírně si vážím toho, že jsem měl tu čest tak výjimečnou bytost poznat, protože se navždy zapsala do mého života a zásadně ho obohatila. Nebyla jen můj přítel, ale i spojenec. Zdaleka nejsem sám, což mnozí potvrdí. Navíc s ní byla i obrovská sranda!! Troufnu si říct, že všem, kteří Olgu znali, bude její energie a úsměv hrozně chybět," stojí v příspěvku od kamaráda Michala, který ale není zdaleka jediný, komu bude chybět.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.