Novorozence zabalila do igelitky a zahodila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Novorozence zabalila do igelitky a zahodila!

Marcela B. přiznala, že syna odnesla za město do křoví.
Marcela B. přiznala, že syna odnesla za město do křoví. (Foto Aha! – Jana Ulrichová)

Třetí dítě nechtěla. Marcela B. (28) ze Štětí proto své těhotenství tajila a chlapečka, kterého porodila v bytě u bratra, pak pohodila v poli. Soud ji za to včera poslal na 15 let do vězení.

Když už bylo patrné, že je v jiném stavu, hodila se Marcela B. marod. Porodila sama doma, novorozeného chlapečka zabalila do igelitové tašky a odnesla ho za město, kde ho ukryla v křoví na okraji pole. Podle obžaloby ho ale zřejmě ještě před tím udeřila do hlavy, zemřel totiž kvůli zlomeninám spánkové a temenní kosti a pohmoždění mozku.

„Nevím ani, jestli se narodilo živé. Byla jsem mimo,“ řekla.  


Chtěla zpátky přítele
Marcela B. měla už dvě děti z předchozího vztahu. Neměla peníze, přišla o byt a navíc se s ní rozešel otec dítěte, které čekala. U soudu přiznala, že s ním byla těhotná už potřetí. Ani jednou mu o tom neřekla a předchozí dvě těhotenství řešila potratem. „Chtěla jsem mu to říct, pokaždé jsme se ale pohádali a on odešel. Myslela jsem, že se všechno vyřeší a vrátí se ke mně,“ řekla.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.