Čech (†28) spadl na karnevalu v Tenerife z 9 metrů... Nehoda, či vražda?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Čech (†28) spadl na karnevalu v Tenerife z 9 metrů... Nehoda, či vražda?!

Poklidné turistické městečko Santa Cruz.
Poklidné turistické městečko Santa Cruz. (Foto Profimedia.cz)

Čech (†28) zemřel na španělském ostrově Tenerife, kde dlouhodobě žil v obci Granadilla. Utrpěl těžká zranění po pádu v průběhu závěrečných oslav tamního karnevalu, uvedl grancanariaforum.cz.

Čech zahynul v úterý před šestou hodinou ranní poté, co spadl ve městě Santa Cruz z prostoru promenády Francisca La Roche zhruba z devítimetrové výšky do prostoru přístaviště a utrpěl vážná zranění hlavy.

Těžkým zraněním nepodlehl na místě, záchranářům se jej nejprve podařilo stabilizovat. Bojovali o jeho život během převozu do nemocnice Panny Marie Candelárské a poté i lékaři v ní. Svým zraněním podlehl krátce po poledni. „Zemřel dvanáct hodin po převozu do nemocnice v důsledku devastujícího zranění lebky, které při pádu utrpěl. Událost způsobila v hlavním městě Tenerife velký rozruch,“ poznamenal web La Opinión Tenerife.

Tamní policie nyní zjišťuje, jak se mladík dostal přes plot, který promenádu od přístaviště odděluje. A zda spadl vlastním přičiněním, či za jeho smrt může někdo další, upozorňují španělské weby.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.