Josef Rychtář
Jděte tu všichni do hajzlu. Josef Rychtář a toto jsem skutečně osobně napsal.
To se mi líbí · · Před 11 minutami ·
Iveta Bartošová oficiální antistránky Děkujeme panu Rychtářovi za názor (E)
Před 7 minutami · To se mi líbí · 2
Josef Rychtář Není zač admine,vše je jen a jen má soukromá věc. Nikomu na světě do toho nic není.
Před 5 minutami · To se mi líbí
Mytmus Haas http://www.youtube.com/watch?v=aNsG15t9qow
Před 5 minutami · To se mi líbí · 1
Lenka Malášková Sedláčková Můžu se drze na něco zeptat? Máte skvělou ženu, snažíte se zachránit manželství, proč se neseberete a prostě neřeknete - udělal jsem blbost, vracím se domů a Iveta ať vyhledá odbornou pomoc.? Vždyť by Vám to nikdo neměl za zlé, stejně s tím všichni od začátku počítají, že to nakonec takhle dopadne. Stavíte vlastní ego, nad manželku a rodinu?Nadáváte, všem kolem vás, ale nikdo mimo vás za to co se Vám děje nemůže. Klidně mě pošlete do ***e, nebo i někam dál, ale už se to fakt nedá číst.Já vím, že nám do toho nic není, ale kdyby toho nebyly plné noviny, nebudeme to ani komentovat.
Před 4 minutami · To se mi líbí · 2
Iveta Bartošová oficiální antistránky Mytmus, pan Nešpor )) Ten obzvlášť nemá chlast rád (E)
před několika se***mi · To se mi líbí
Josef Rychtář Je to má věc, a i kdyby nad Prahou kroužil letoun s atomovou bombou neudělám to, je to o tom, co chci,a co řeknu to udělám. Jinak bych se styděl sám před sebou za to, že jsem nedodržel to k čemu jsem se zavázal.Nikam Vás lenko nepošlu, respektujte mou svobodu a má rozhodnutí, chci být sám sebou.
před několika se***mi · To se mi líbí
Napište komentář...