Psychicky narušená zpěvačka Iveta Bartošová (46) se opět uzavřela před světem ve svém domě v Praze-Uhříněvsi. Vrátila se z Říčan, kde několik dnů přebývala se svým milencem Josefem Rychtářem (54), a jen co se objevila v domě duchů, postihly ji deprese a odmítá vyjít ven.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
horší než psychicky být narušen, je být narušen morálně. naše morálka tak všeobecně je těžký pacient a každý to nezvládá. Každá ryba ve špinavé vodě nepřežije.....
Tak morálku má IB narušenou velmi, špinavou vodu si uvařila sama, nebudu se divit, jestli nepřežije - každý svého štěstí strůjcem...
Konce bezcharekterních alkoholiků bývají smutné. Ale je svéprávná a plnoletá "princezna"...
Fakt nemá v okolí nikoho, kdo by jí chtěl pomoct? Kdo by jí dostal od toho Rychtáře, v tom topstaru jsem jí taky viděla a chtělo se mi brečet, on jí zničí, byla úplně sjetá nebo opilá, mlela z cesty a nikdo nic neudělá! Já to fakt nechápu, tohle nemůže dopadnout dobře, je mi jí líto, je nemocná, potřebuje pomoc. Nakonec i ten Pomeje by byl lepší, on snad kdokoliv.
Proč nezasáhne Štaidl, třeba by na něj dala, prostředky na to má, je to máma jeho dítěte.
Pořád stejná písnička, jediná možnost je okamžitá odborná péče s dlouhodobým pobytem.
V žalostném stavu, ve kterém se nyní nachází, kdy není schopna se sama najíst a reálně uvažovat, by měla její rodina konečně pochopit hlavně bratr, že může o sestru přijít navždy.
To co dělá Rychtář je neomluvitelný, před kamerou se po jejím boku nakrucuje a evidentně si to užívá bez ohledu, aniž by si uvědomil, že Iveta je taky jenom obyčejný člověk z masa a kostí. Pokud by se takhle choval ke zvířeti, tak mu ho odeberou, bohužel naši zákonodárci nemyslí na lidi.
zákonodárci a psychaitři jsou tady na velmi nízké úrovni, a to odborné i morální. Samozřejmě,že Iveta potřebuje pomoc, ale psychiatrie to řešit taky nemusí. Jsou lidi, které tam dorazili. Pomáhat chtěl jdekdo, ale ve výsledku to bylo ještě horší,než vůbec nic. Iveta měla zůstat v Itálii déke, ale DM. je nabídl de facto jen dovolenou.Odjezd by byl pro ni to nejlepší, ale bez Rychtáře.
Iveta by měla odjet k matce,domek mají ve Frenštátě blízko Trojanovic,krásné prostředí Beskyd.Tam by jí bylo nejlépe,ale nebyla by denně v bulváru a neměla by přísum chlastu.Je otázka,zda by toto chtěla.Asi ne,jinak by to už dávno udělala.
No, to by měli ve Frenštátě radost. Maminka by byla taky nejspíš štěstím bez sebe, že má na krku šestačtyřicetiletou alkoholičku s podlomeným duševním zdravím.
mikimi: Štajdl,jebn proto,že je otvem Artura,o kterého se stará .nemá k Ivetě žádnou povinnost,navíc žije už několik let v klidu se svou partnerkou.Proč by si měl poklidný život nechat narušovat věčně opilou,lenivou, chlapy střídající Bartošovou?