Psychicky narušená zpěvačka Iveta Bartošová (46) se opět uzavřela před světem ve svém domě v Praze-Uhříněvsi. Vrátila se z Říčan, kde několik dnů přebývala se svým milencem Josefem Rychtářem (54), a jen co se objevila v domě duchů, postihly ji deprese a odmítá vyjít ven.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
To daiena: Pan Macura evidentně také potřebuje odbornou pomoc, ale jemu ji nenabízím, ten ať si ji vyhledá sám. Pan Macura netrpí, pan Macura se dobře baví. Na nemocné Ivetě by se rád přiživil kdejaký úchyl - fujtajbl ...
chybí konec: „Strašně mě mrzí, že jsem Macuru na Ivetu kdysi napojil v dobré víře, že jí může pomoci. Dokonce jí dal nějaké peníze, ale neuměl pochopit, že nikdo Ivetu nedokáže přinutit, aby byla jeho přítelkyní. Jeho chování mi připadalo naprosto nenormální,“ sdělil k tomu dlouhodobý spolupracovník Ivety Jarek Šimek. ■
A divis se? Jako dvenka jiz kopala zaklady skleniku.na to se nezapomina. Dre i ted az se Pepovi hlava toci kolem. Neda mu i kdyby ji celou natupiroval jako star! Nema sanci. To snad zajede domu si vrznout.Tam to ma jisty!
spbi.
Ja si myslim,ze kdyz prijde k Pepovy klient a vidi,ze ma kolem krku omotany zensky kalhotky ,tak to zabere.On totiz ledybyle odpovi- aaaale,to to jsou spodure Ivety Bartosovy.....to musi proste zabrat!