Psychicky narušená zpěvačka Iveta Bartošová (46) se opět uzavřela před světem ve svém domě v Praze-Uhříněvsi. Vrátila se z Říčan, kde několik dnů přebývala se svým milencem Josefem Rychtářem (54), a jen co se objevila v domě duchů, postihly ji deprese a odmítá vyjít ven.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Nabízím samozřejmě odbornou pomoc psychiatrickou a AHA bych u toho opravdu nerad viděl. Nabízím tuto pomoc v soukromí a nabízím ji zdarma. Jednat jsem ochoten pouze s Ivetou osobně. A pro dochtorachocholouska - kdybych byl Bezpapuči, pravděpodobně bych telefonickým kontaktem disponoval, ačkoliv by mi to bylo sotva něco platné, protože pan Rychtář by mi určitě s Ivetou telefonovat neumožnil.
ne, však níže reaguju, někdo se hospitalizace ve své a i ze své.. nemoci bojí, fobie. Ku své škodě se léčit nedá, po boku toho blba už vůbec. Hrozí, že by psychoušům vysypala na pepu jak ji nabil, ví proč se od ní nehne, dědek.
Ba, oběma nabušil, obě omezuje, a Obě ho strachy neudají, co? A bojí se opustit, holt i takové partnerky jsou, strach je asi prevít. Darina má aspoň syny, rodinu a kamarádky, Ivet dnes asi nikoho, jen Šimek se včera ozval, že by ji pomohl, někde je na Super video. Vím že je to problém, ale obdivuji IB mámu....... že nepomůžou.
no, chystají novou písničku, ale dal ji prostor a vyčká, teď na doladění Iveta prý nemá, no to nemá. Heja přišlo v blbou dobu, už se vezla a nejvíc pila
Když někdo vzpomene matku IB,tak musím reagovat.Matce IB je přes 70 let,Iveta svou rodinu nikdy neuznávala,protože byli obyčejní.Matka má jet přes 300 Km,aby jí nikdo neotevřel ? A i kdyby,co by měla dělat ? Násilím nacpat Ivetu do Rychlíku a odvést do Frenštátu ?
Ale houby fobie, chlastat a nechat se opečovávat je pro ni
pohodlnější, je vypočítavá a tak jí to vyhovuje - prostě se léčit nechce - když byla na detoxu a léčbě v Kroměříži, měla tu
nejlepší péči a hodila to za hlavu, stojí to spoustu peněz a alkoholici na to kašlou a stejně to neocení. Ve většině případech marná snaha a vyhozené peníze, které by mohly posloužit nemocným dětem a potřebnějším... A dědek ji ani bít nemusí, většinou si ve svých delírkách nabije sama