Domenico Martucci (35) nemá po rozchodu úplně jasno v postoji k Ivetě Bartošové (45). Zatímco jeden den sliboval, že jí stále bude pomáhat, dnes už přiznává, že mu je ukradená!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
3dots: Co je to za diagnozu "bolavá duše"? prober se, nebo se bojíš napsat, že je to nezralá osobnost s hysterickou neurotickou poruchou, se stavy akutní paniky, závislá na psychofarmakách, s abuzem alkoholu a z toho vyplývajích projevů stohomamu? Hurá na psychiatrii - a nepouštět, dokud nebude mít na svojí nemoc náhled a nebude se systematicky léčit.
124petula: Re: 3dots
Diagnózy zde udáváte Vy, byť mohu jako odborník konstatovat, že úplně zcestné. Vy jste Ivetu osobně viděl či odborně vyšetřil? Já ji jako odborník neviděla a tak si nedovolím určovat diagnózu, uvedla jsem pouze fakt a ne diagnozu že má Iveta bolavou duši. S Vámi jsem si také nepotykala.Přeji Vám, aby se Vám nestalo to, že až budete mít nějaké trápení, aby Vás někdo hned neoznačil za duševně nemocného člověka a neurčil Vám diagnózu-příznaky se by našly již nyní.
Paní doktorce tam fušujou do řemesla. A ona se vzteká, že to teen člověk trefil naprosto přesně.
Pera Nováková je fakt šoumenka. Vytvořila si moc hezkou identitu na netu. Docela by mě zajímalo, co dělá opravdu. Asi nic moc, když má tuhle nutkavou potřebu si hrát na intelektuálku.