Stál na urgentním příjmu nemocnice na Bulovce. Aniž by tušil, jestli tam jeho milá vůbec leží. Nikdo se s ním nechtěl bavit. Lékaři, sestry ani ředitel nemocnice. Jako »pouhý« přítel neměl nárok na informace.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Diskuze je otevřená všem. Vulgarita není diskuze, svědčí pouze o tom co jste za člověka a takový člověk mě nemůže urazit. Je patrné, že máte osobní problémy a ty za Vás ani Vaše vulgarita nevyřeší. Je mi moc líto toho, jak moc nešťastný/á jste.
samozřejmě že máme problémy. Musíme chodit do práce,nakupovat,vařit,mazat svačiny,plnit myčky,vynášet smetí,ovládat ovladače,uklízet aspoistu dalších problémů. Je mi ale jasné,že to není nic proti doběhnutí pro kondom,výuce itakštiny,hledání plné flašky,sexu potichu a péči o novorozence, kojence a batole.
On si vážně myslí,že se s ním bude Štajdl bavit ? Odkud spadl?On je k Bartošové naprosto cizí člověk,znají se jen nějaký měsíc.Však ona Iveta se z toho chlastu prospí a pak na reverz odejde,pojedou do Itálie,bude pojít víno povolené tamními lékaři.Pošlou námn fotky,jak moc se mají rádi a jak si užívají služebnictva.Ital bude muset od ní na nějakou dobu pryč a kolotoč se bude opakovat.
Někde píšou, že po propuštění z JIPky pošupajdí na psychiatrii. Není upřesněno, jestli na odvykačku nebo kvůli demonstrativní sebevraždě. jestli to má bejt odvykačka, tak taky typuju, že nejdýl v pondělí je na revers doma.
Proč tu pitváte někoho na koho máte negativní názor jen na základě jedna bába povídala? Veškeré informace se různí...Martucci si odemkl....Martucci nemá klíče...Iveta a Martucci se rozešli....Ivety milý Martucci neví, kde Iveta leží...
Ano, souhlasím s tím, že ostatní lidé, kteří zažili autohavárii fungují, starají se o domácnost a děti- ale zároveň na ně nečíhají paparazzi, nečtou o sobě nesmysly apod. Vám určitě vadí, když vás pomlouvá 1 sousedka v ulici, ale Ivetu pomlouvá tisíce lidí v diskuzích, bulváru apod. Zvláštní je, že vás tak zajímá, když je to tak špatný člověk. Dejte jí možnost normálně žít a přejte jí to nejlepší.