Stál na urgentním příjmu nemocnice na Bulovce. Aniž by tušil, jestli tam jeho milá vůbec leží. Nikdo se s ním nechtěl bavit. Lékaři, sestry ani ředitel nemocnice. Jako »pouhý« přítel neměl nárok na informace.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Bohužel je, ale v Itálii je to s těma hrabatama trochu jinak. klamovka nám jednou vysvětlovala, že rod Martucciů je něco jako "zeměpáni", takže asi něco jako dříve u nás byli zemani nebo hejtmani.
já se jich, v takovém případě, neštítím . Nicméně, mně jde i o to, že hrábě se neustále odkazuje na šlechtickou rodinu Della Torre, se kterou má asi tolik společnýho jako já s Karlem IV.
Mimoděk jsem si vzpomněl na jeden hraběcí cintát ze Staroměstskýho náměstí: "Tři slova: Domenico - Martucci - katastr..." To von chtěl možná říct "katastrofa".
Když jsme u těch sááámků... jistá značka vodovodních baterií má takovou nějakou ruinu coby logo... a ta značka se jmenuje La Torre. Netušíte někdo souvislost?
Ke všemu ještě neumíte číst.Ostatně o tom jaké máte IQ a EQ svědčí i Vaše vyjadřování. Jako odborníkovi v oboru je mi jasné jak špatně na tom jste a měl by jste co nejdříve vyhledat ve vlastním zájmu odbornou pomoc.