Stál na urgentním příjmu nemocnice na Bulovce. Aniž by tušil, jestli tam jeho milá vůbec leží. Nikdo se s ním nechtěl bavit. Lékaři, sestry ani ředitel nemocnice. Jako »pouhý« přítel neměl nárok na informace.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Pobavil jste mě. Budu ráda, když mě navštívíte v ordinaci. Mám stejné zdroje jako Vy to ano, ale nikoho neodsuzuji jako Vy v případě Ivety Bartošové na základě článků z médií, které se navíc značně rozcházejí a v neposlední řadě se nevyjadřuji vulgárně. S pozdravem
Protože bydlím ve městě,žádné zvířátko nemám,jen rybičky a ani ty bych vám nesvěřil.Pes by mohl začít zpívat,kočka chlastat a křeček by místo dokola běhal do čtverečku.
Slušného člověka si bulvár nevšimne,o slavné a profláknuté se zájímá.O dobré i o špatné a proto si můžeme přečíst různé detaily o jejich životě, o penězích, domech, milencích a pod.Je to daň za slávu.Ale IB není slavná, je jen profláknutá a z článků o sobě žije.Jen nechápe, že pro určitý okruh obyvatel jsou mnohem zajímavější její pijácké a demonstrativně sebevražedné pokusy než to,že jim komorná nosí kondomy(normální chlap je má u sebe,ve stolku,v koupelně a pod) a pomoct už jí nemůže nikdo.Kdyby měla starosti jako my všichni,kdyby skutečně pracovala a ne jen o tom kecala,tak by nebyla tam,kde je.A lidi jako vy ji těmi kecy jen v tom všem podporujete.
Náhodou, nás zajímají i kondomy i mojelasko. Úplně všechno o Ivetě. Jen vždycky typujeme, jak rychle přejde od kondomů a nekonečného štěstí k chlastu a sebevraždám. Vzhledem k tomu, že se vše pravidelně opakuje, už se nám daří hádat celkem dobře.