Stál na urgentním příjmu nemocnice na Bulovce. Aniž by tušil, jestli tam jeho milá vůbec leží. Nikdo se s ním nechtěl bavit. Lékaři, sestry ani ředitel nemocnice. Jako »pouhý« přítel neměl nárok na informace.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
zikmund
Slušnost Vám je zřejmě cizí. Ivetu znáte pouze přes média a takovým jednoduchým lidem jako jste Vy stačí pouze to co si někde přečtou, nemají v hlavě prostor na svůj vlastní názor. Informace v médiích se rozcházejí a tím se zvyšuje jejich prodejnost a to je záměr. Právo na vyjádření a diskuzi má každý a slušný člověk to umí i bez vulgarit. Ten kdo má v hlavě prázdno si holt vulgaritami musí zahánět vlastní mindrák z nedostatku inteligence.
Z čehopak vycházíte vy paní? Vy s Ivetou bydlíte nebo jste z rodiny nebo z protialkoholní léčebny? Máte pravděpodobně stejný zdroj jako já, pouze váš úsudek je jiný. Jste chytrá jak rádio. Dokonce tak chytrá, že dokážete vyprofilovat moji osobnost. Gratuluji a doporučuji urychleně navštívit odborníka.
Domníval jsem se , že nejpitomější diskutér je annahradecek, ale vy jste ji trumfla.Pokud považujete životaběh IB za zmedializovaný a za překroucený,tak klobouk dolů.Těžko by se našly noviny,které by 10 let psaly jen samé lži a těžko by se našel člověk,který má jen(po použití) nepřátele a nepřejícné soky. Vykřikovat v45 ty bláboly o lásce a předvádět se jako puberťačka svědčí minimálně o duševní retardaci,to ostatní z ní dělá člověka nebezpečného sobě i okolí.A jestli si myslíte,že tu trosku z ní udělala média,tak ji naučte,ať si je nezve do postele,pak se nesmí divit,že si ji jako důvěrní kámoši vyhlídnou i u flašky.
Ať si žije jak chce. My jí v tom nepřekážíme. Hlavně když nechce paparazzi, tak ať si je příště nezve až do pelecha a nevypráví jim pikantnosti o kondomech. Diskutujeme proto, že nás to baví a protože takovou blbku těžko pohledat. Jestli máte problém, běžte si kňučet na Blesk, tam máte spřízněných duší dost. My jsme tam přestali chodit mimo jiné i kvůli hysterkám jako jste vy, abychom je zbytečně nedráždili. Tak vy se zase neháčkujte sem a přestaňte nás umravňovat.
To by musela Bartošová sama chtít normálně žít.Ale protože díky chlastu,který si neumí přiznat,nepracuje,nechce,aby se na ni zapomělo,tak to je ONA,co poskytuje bulváru i Tv hloupé informace.No a Ti se pak o ni zajímají,i když ona "zkolabovala"(nový výraz pro opilce,který je namol).
To nejlepší,co jí můžu přát je láskyplná péče ve vaší domácnosti.A můžete si tam vzít i Maccaroni,budete jim moct nosit kondomy a dávat pozor,aby se k tomu nevetřel bulvár. IB je citlivá asi jako boxovací pytel a křehká jako železniční vagon.Ale nemám přirovnání k její blbosti,leda snad vás.Kdyby si nezvala bulvár do postele,nečíhali by na ni před krámem nebo barákem.Každému normálnímu člověku je jasné,že její pád je daleko větší tahák než připitomělá pubertálně předváděná láska s gi***m.Mít milence je fajn,ale mít veřejného milence je sebevražda. Má ,co chtěla a patří jí to.Jen mě mrzí,že i já platím její hospitalizaci a vše s tím spojené.Je dost potřebnějších.
Hele, právě ses zařadil do galerie hulvátů. Čekej, že tě tahle dáma sjede jak namydlený schody. Hlavně odhalí všechny tvoje slabosti a psychické problémy, takže pokud tě někdy někdo zneužíval, dozvědí se to všichni. Jinak moc trefně a dobře napsané.
Ta děvečka mě klidně může sjet,jsem zocelený normálním životem a zvyklý jednat s cvokama. Ale IB bych do péče nechtěl,to by bylo i nad mé síly.Už pár dní sleduji vaši diskuzi a místy je fajn.Je to prvně, co jsem se někam rozepsal,ale ta smečka příznivců IB narušila mé sebeovládání a musel jsem se přidat.