Zoufalý Martucci bloudil po nemocnici a křičel: Nemáte číslo na Štaidla? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zoufalý Martucci bloudil po nemocnici a křičel: Nemáte číslo na Štaidla?

Bezmocný milenec v nemocnici Na Bulovce. Nemá právo na žádné informace o Ivetině zdravotním stavu.
Bezmocný milenec v nemocnici Na Bulovce. Nemá právo na žádné informace o Ivetině zdravotním stavu. (Aha! – David Kundrát)

Stál na urgentním příjmu nemocnice na Bulovce. Aniž by tušil, jestli tam jeho milá vůbec leží. Nikdo se s ním nechtěl bavit. Lékaři, sestry ani ředitel nemocnice. Jako »pouhý« přítel neměl nárok na informace.

Italský hrabě Domenico Martucci (34), který po boku Ivety Bartošové během posledního měsíce prožil velký vzestup i hluboký pád, se v životě necítil bezmocněji. „Nikdo se mnou nechce mluvit,“ krčil rameny.

Oči mu nervózně těkaly, hlas se mu třásl. Nevěděl, jestli se Iveta pokusila spáchat sebevraždu, nebo zda šlo o »pouhý kolaps«. Snažil se dovolat alespoň Ladislavu Štaidlovi a Jiřímu Pomeje, Ivetiným bývalým partnerům, aby alespoň přes ně sehnal nějaké informace. První ale nebral telefon a druhý mu vysvětlil, že coby exmanžel také nemá na informace právo.

„Můžu potvrdit, že Ivetu odvezli do nemocnice. Víc nevím,“ vykládal Domenico novinářům.

Byl to další den blbec, který prožil. Noc na pátek strávil u Ivety doma. Prý jí předal homeopatika, která celý týden sháněl po celé Evropě. „Nejsou tak účinná, jak jsem chtěl. Ale snad jí pomohou,“ dával si naděje.

Také jí koupil základní potraviny, pak se prý – přestože mu Iveta dala najevo, že se s ním už nechce vídat a že na něj zavolá ochranku, pokud se k ní bude dobývat do vily – najednou bavili o další budoucnosti. „Ona už nechce být v Česku. Dohodli jsme se, že co nejdříve odjedeme zpátky do Itálie. Je to celé divné,“ popisoval.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Když už se v devět hodin ráno zdálo, že se Iveta uklidnila, sebral se a odjel k sobě domů na pražské Vinohrady. „Jsem strašně unavený.“

Zaspal všechno. Když se odpoledne probudil, měl telefon plný textových zpráv i zmeškaných hovorů od novinářů. A možná i od Ivety, která prý marně v době zhroucení volala o pomoc na všechny strany...



Přečtěte si
leguana
15. 8. 2011 • 21:02

hafyhaf
14. 8. 2011 • 11:42

sehnala číslo na Štaidla, když to zvedl tak mi řekl že jede za Ivetkou do nemocnice. Jen musí ještě po cestě koupit Ivetě bonbonieru a sestřičkám flašku vodky. Nebo chtěl flašku pro Ivetu a bobnony pro sestřičky?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.