Donutí hlad sexy Kristýnu Leichtovou (28) k práci v erotice? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Donutí hlad sexy Kristýnu Leichtovou (28) k práci v erotice?

Sexy Kristýnu účinkování v erotických filmech zatím neláká.
Sexy Kristýnu účinkování v erotických filmech zatím neláká. (Foto: pro Aha! - Jiří Černohorský)

Dnes je taková doba. Každý chce být manažerem, každá zase "hérečkou" nebo zpěvačkou. O tom, že práce komedianta není žádný med, se přesvědčila hvězda sitcomu Comeback, vnadná Kristýna Leichtová. Kam až je ochotna pro peníze zajít?

V herecké branži vám nikdo stálé zaměstnání nezaručí, pokud tedy nemáte štěstí a neupíchnete se v některém z nekonečných seriálů. Když nemá herec šikovného agenta, musí se smířit s chudší stravou a dokonce i normálním zaměstnáním. Kdy si vyzkoušela odvrácenou stránku slávy Kristýna? "To bylo po účastnících zájezdu. Žádný castingy a tak, to trvalo rok a půl. To jsem dělala i skladnici, " vzpomíná herečka v rozhovoru pro Frekvenci 1 na dobu, kdy neměla peníze a jedla chleba s máslem.


Nyní má přírodou obdařená Leichtová divadelní prázdniny, které si užívá s přítelem Filipem. Nevadí mu, že jsou ve spojitosti s jeho přítelkyní často zmiňovány její sexy tvary?  "Já myslím, že je spíš hrdej," usmívá se Kristýna. Do budoucna ji snad už hladovění nečeká a má jasné představy, co by chtěla dělat: "Lákají mne pohádky a dobové filmy. To se mi ještě nepovedlo." Naopak ani bída by hezky rostlou Leichtovou nedonutila odhalit víc, než je nutné. "V erotickém filmu bych nehrála," prohlašuje kategoricky. Ale to je možná škoda, ne?



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.