Vypadlice ze StarDance Kristýna Leichtová: Žal zapíjela s Annou K. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vypadlice ze StarDance Kristýna Leichtová: Žal zapíjela s Annou K.

Anna K. utěšovala herečku celou noc.
Anna K. utěšovala herečku celou noc. (Foto Aha! – Martin Hykl, Pavel Machan, Marek Pátek)

Emoce jako na tobogánu prožívala v sobotu večer na StarDance Kristýna Leichtová (31). Poprvé si byla jistá postupem do dalšího kola – a vypadla!

Před začátkem přímého přenosu herečka působila až nečekaně uvolněně. V zákulisí pobíhala jen ve froté županu a těšila se na to, jak všem vytře zrak. Jenže se přepočítala a diváci rozhodli, že už ji nadále nechtějí vidět tančit. 

„V každém kole jsem si říkala, že jdu, ale zrovna dnes jsem to zatancovala nejlíp, jak to šlo, a hodně jsem si to užila. Ale je to soutěž a nedá se nic dělat. Každopádně děkuji za možnost tady být,“  svěřila deníku Aha! Kristýna jen krátce po vyřazení ze soutěže.

Snad víc než ona verdikt diváků prožíval její tanečník Václav Masaryk (27). Výsledku nemohl uvěřit. „Tohle kolo nám opravdu vyšlo skvěle, o to víc mě to mrzí,“ pronesl zdrceně. Zapít žal se pak Kristýna vydala s ostatními soutěžícími do restaurace Emanuela Ridiho (42), který na rozdíl od ní postoupil. Do ranních hodin ji tam utěšovala zpěvačka Anna K. (51). Obě odcházely až nad ránem.



Přečtěte si
brunos
7. 11. 2016 • 18:02

Měla vypadnout A.K.sluníčkářský trdlo.

mord
7. 11. 2016 • 11:13

Ty jsi tam byla cely život stara zavistiva nulo oxallis proto nic nemas jen slintas a závidíš druhym proto chudá i chcipnes

jity
7. 11. 2016 • 10:34

Tak jalovicí bych žádnou žena, která toužila po dětech a příroda ji nepřála nenazývala. Jinak mi vypadla z oka, ale nikdy jsem ji jako zpěvačku nemusela. Tímto to dodělala.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.