Přiznání Martiny Navrátilové (57): Proč krásnou Julii (42) tak miluje? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Přiznání Martiny Navrátilové (57): Proč krásnou Julii (42) tak miluje?

Martina Navrátilová
Martina Navrátilová (Isifa.com)

O tom, že legendární tenisová královna Martina Navrátilová žije s poslední Miss SSSR Julií Lemigogovou, se všeobecně ví. Ale jinak se o tajemné ruské krasavici příliš detailů nedozvíte. Nedávno však promluvila v módním časopisu Style.

Zamilovaná Martina

Martina Navrátilová se svou milou Julií vychovává její dvě dcery. "Nikdy jsem neměla možnost mít děti, ale teď jsem rodič," má radost ze dvou dcer partnerky. Kdo by si však myslel, že o patnáct let mladší kráska žije z bezedného konta Martiny, ten by se mýlil. Julia je naprosto soběstačná a to je jedním z důvodů, proč se do ní česká rodačka zamilovala. "Miluji ji, je prostě nádherná," vyznala se z lásky k ženě se záhadným úsměvem Navrátilová.


Julia v zajetí luxusu

Julia původně žila v Paříži, ale již se odstěhovala za Martinou do floridského Miami. V rozhovoru pro zmiňovaný módní časopis na sebe prozradila, že miluje luxus. "Svého kadeřníka mám v Paříži, nejlépe relaxuji v terapeutických lázních v japonské Hošinoji a zbožňuji nákupy v londýnském Portobello Market," rozpovídala se Lemigovová.  Zřejmě tedy chudobou netrpí.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.