Teď se provalilo: Badinková z Ulice při natáčení porodu kolabovala! Víme, co se dělo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Teď se provalilo: Badinková z Ulice při natáčení porodu kolabovala! Víme, co se dělo

V seriálu ULICE si porod užívali všichni zúčastnění, Míša ale měla problémy.
V seriálu ULICE si porod užívali všichni zúčastnění, Míša ale měla problémy. (TV Nova)

Michaela Badinková  je zkušenou maminkou, v březnu se jí narodila druhá dcera. A o pár měsíců si porod zopakovala (nanečisto) v seriálu Ulice. Jak na oba porody vzpomíná? Překvapivě připouští komplikace u porodu před kamerou…

V době, kdy se seriálový porod natáčel, už měla Michaela doma skoro dvouměsíční dceru Emílii. A jak se jí hrálo? „Bylo to hezké natáčení. Připomnělo mi to pocity, které jsem měla během vlastního porodu. Ale obtížné bylo předstírat to tlačení a zrychlené dýchání. Několikrát se mi z toho zatočila hlava,“ popsala své pocity z natáčení.

U opravdového porodu, u kterého byl přítomen i její životní partner Jan Teplý ml., se ale na rozdíl od toho seriálového nevyhnula bolesti: „Můj reálný porod byl bolestivý jako každý, bez toho to nejde, ale naštěstí byl bez komplikací,“ zavzpomínala představitelka Lenky Hejlové.

PŘIPOMEŇTE SI POROD V ULICI:

Video se připravuje ...

Přestože jsou Michaela s Janem už dlouholetí partneři a mají spolu dvě děti, svatbu zatím neplánují: „Necháváme to osudu,“ prozradila herečka. Na otázku, jestli by ještě chtěla děti, však odpověděla kladně: „Klidně, rození dětí se mi líbí,“ dodala na závěr slavná maminka, která si mateřství velmi užívá.





Přečtěte si
bobosa
2. 7. 2014 • 16:06

Nebejt těch frašek typu Ulice,Ordinace atd a kretén.u Trychtýř-Bartošová tak snad začnete psát o sobě co?

bobosa
2. 7. 2014 • 16:01

Umíte páni redaktoři (pokud se to dá takto nazvat) napsat proč sem proboha píšete takové sra.č.ky?koho to zajíma?mně vubec nezajímají žvásty z nějaké posran.é ulice a kdo jakou má barvu ho.v.na.Umíte psát i smyslu plnější,něčím vypovídající články?Raději si přečtu Ohníček pro děti než tyto srajdy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.