Exkluzivní reportáž z nové Ulice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Exkluzivní reportáž z nové Ulice!

Hana Maciuchová, Michaela Badínková a Vilma Cibulková si natáčení v Jevanech náramně užívaly.
Hana Maciuchová, Michaela Badínková a Vilma Cibulková si natáčení v Jevanech náramně užívaly. (TV Nova)

Natáčení posledního předprázdninového dílu Ulice v Jevanech u Prahy bylo pro starousedlíky velká událost! Deník Aha! se jel na nový domek Michaely Badinkové (35) a Martina Hofmanna (36) alias Jardy a Lenky Hejlových podívat.

Malebná vilka jménem Tinka, která slouží jako penzion, stojí v srdci Jevan. Není tedy divu, že když se před ní jednoho rána objevila auta s televizním štábem a z nich vyskákaly takové hvězdy seriálu Ulice, jako je Hana Maciuchová (69) či Vilma Cibulková (51), měli sousedi o zábavu postaráno.

„Byli tady jen jednou asi před dvěma měsícema.  Ráno přijelo několik aut, rozestavěli kamery, odpoledne se fotili před domem a na zahradě. Paní Maciuchovou jsem poprosila o podpis, byla moc milá,“ svěřila deníku Aha! věrná divačka Ulice. Její sousedka takové štěstí neměla. „Bohužel jsem venku nikoho neviděla. Asi zrovna točili uvnitř... Je mi to docela líto, chtěla jsem se vyfotit s paní Cibulkovou,“ říká smutně.
„V prostorách penzionu se točilo jeden celý den. Je to materiál, který se pak dále využije, poté se bude v natáčení pokračovat, Hejlovi určitě nezmizí,“ prozradil zdroj Aha! Místní obyvatelé se tak mohou těšit na častější návštěvy hvězdných osobností. Ty také redakci potvrdila sama majitelka vily Tinky. „Do budoucna jsme domluveni na dalším natáčení na jeden den opět na podzim,“ řekla Aha! paní domácí.

U Hejlových za půl hodiny
Nový dům Hejlových vybírala produkce i ze strategických důvodů. Od ateliérů nekonečného seriálu Ulice v pražské Hostivaři je vzdálený pouhých 25 kilometrů. Celému štábu včetně herců stačí půlhodinka na přesunutí do nové lokace.

Spaní za 3000 Kč
Penzion je celoročně k pronajmutí na týdenní i kratší pobyty. Cena za noc vychází na 3000 Kč, takže pokud si toužíte uvařit v Lenčině kuchyni či válet se v Jardových peřinách, nebude to nic nemožného



Autor:  Eliška Vinterová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.