Uniklo ze scénáře další řady Ulice: Tajemství nového domu Hejlových! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Uniklo ze scénáře další řady Ulice: Tajemství nového domu Hejlových!

Jarda Hejl s celou svou rodinou u nového domu.
Jarda Hejl s celou svou rodinou u nového domu. (TV Nova)

Svatbou Dany Syslové (69) a Rudolfa Hrušínského (68) dnes skončí devátá sezóna nekonečného nováckého seriálu Ulice. Deník Aha! zjistil, na jaké novinky se mohou diváci těšit po prázdninách a za co všechno museli tvůrci vypláznout.

Štastná Syslová a zklamaná Maciuchová
Novomanželé Amálie (D. Syslová) a Vlastimil (R. Hrušinský) Peškovi prožijí první společné ráno a po návratu domů si užijí tradičních svatební zvyků. Zajímavá vztahová linka se ale začíná rozvíjet u jiné dvojice. Hana Maciuchová (69) alias učitelka Hejlová a major Kadlec, kterého hraje Emil Horváth (68),  se opět sejdou a jejich přátelství se posune o krok dál. „Peter nabídne Miriam, aby se místo pane majore a paní profesorko oslovovali křestními jmény. Je to v jejich vztahu velký pokrok. Při loučení však Miriam zažije zklamání,“ prozradil deníku Aha! zdroj z Ulice.


Dům Hejlových stojí v Jevanech
Martin Hofman (36) alias Jarda Hejl si pojede pro Michaelu Badinkovou (35) do porodnice a přiveze si ji rovnou do nového domu. Diváci tak uvidí konečně dům Hejlových, který se natáčel v penzionu v Jevanech u Prahy. Producenti seriálu tak budou muset sáhnout trochu více do kapsy. Pronájem Penzionu Jevany vyjde týdně na 18 000 Kč, když se tam bude točit pravidelně celou 10. sezonu, přijde to na bezmála tři čtvrtě milionu! Na fotografie nového domu se můžete podívat v galerii.
Nová rodina?
Vypadá to, že se do Ulice po prázdninách přistěhuje nová rodina. Postava Martina Maléře v podání herce Tomáše Dastlíka , se kterým se Jarda Hejl po letech shledal na třídním sraze, totiž z děje jen tak nezmizí. „ V nové sezoně se diváci mohou těšit na dějovou linku, která se rozroste kolem postavy Martina Maléře a jeho rodiny,“ přiznal zdroj.

Seriál Ulice řečí čísel!
● Zatím proběhlo 3492 natáčecích dnů!

● Denně se natáčí 87,12 minut hrubého materiálu.

● Jeden díl se natáčí cca 1,5 natáčecího dne.

● Popsalo se 116 400 stránek scénáře.

● Štáb vypil 685 054 šálků kávy.

● V maskérně se použilo 15 kg pudru, 285 l laku na vlasy, 28,5 l make-upu.

● Uskutečnilo se 14 seriálových svateb (z toho 1 gay).

● Spotřeba v hospodě U Henryho: 47 793 l nealko piva, 21 651 teplých jídel, 25 566 studených jídel.



Autor:  Eliška Vinterová

Přečtěte si
pelagie
27. 6. 2014 • 18:10

Kámoš ze školy se nastěhuje do Peškova domu a přímo do bytu Jardy a bude u něho i pracovat, tak jakápak dějová linka , vzhledem k tomu,. že Lenička už porodila a jede domů tak to se Jaroušek tedy " vytáhl " je možné že v tak krátké době opravilk a zařídil celý dům i se zahradou ?? To je tedy machr, nebo kouzelník.. a na závěr , je fakt moc hodný když si ssebou bere obě báby, to je ovšem na zbláznění.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.