Havlová přenechala kšeft snů manželce ministra! Proč se zřekla velkých peněz? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Havlová přenechala kšeft snů manželce ministra! Proč se zřekla velkých peněz?

Dagmar Havlová se dobrovolně zřekla velmi dobře placené role.
Dagmar Havlová se dobrovolně zřekla velmi dobře placené role. (Foto Aha! – Martin Hurda, Pavel Machan, ara )

Televizi Prima se nepodařilo získat pro svůj seriál Dagmar Havlovou (61), jak přitom dlouho dopředu avizovala. Bývalá první dáma se totiž nedohodla na smlouvě, která obsahovala věci, které jí nebyly po chuti.

Za vším je to, že při podepsání na roli by se Havlová musela upsat také k tomu, že televize můžete využít také jméno a osobnostní práva dotyčného. V praxi by to znamenalo, že by se Dagmar Havlová stala tváří televize Prima a její jméno i tvář by televize mohla použít ke své propagaci. A to se Dagmar příčilo. Role tak spadla do klína paní ministrové Veronice Žilkové, která je už beztak tváří všeho možného i nemožného.

1994014:gallery:true:true

„Mrzí nás, že se producent seriálu a paní Havlová nakonec nedohodli. Ale v mezidobí jsme intenzivně hledali srovnatelnou hereckou hvězdu, které by role ve Všech mých láskách seděla, a máme velkou radost, že jsme se dohodli právě s Veronikou Žilkovou. Veronika je skvělá herečka a víme, že právě ona je tou prvotřídní hereckou osobností, která dokáže skloubit humorné i dramatické momenty v krásné hlavní roli Marie,“ říká ke změnám v seriálu Všechny moje lásky programový ředitel Prima Group Roman Mrázek.

Autor:  ph

Přečtěte si
6010
18. 6. 2014 • 08:36

Proč se Havlová zřekla velkých peněz? No, protož má dost, to nemůže spotřebovat ani deset jejich generací.A že tu roli vzala Žilková, tak to je mi jasné, že na to vůbec nebudeme koukat. Ten její šílený hlas mi zní v uších jako ozvěna ještě teď a nemohu se ho zbavit.

illis
16. 6. 2014 • 20:36

Na to jsem se moc nedívala, ale to co jsem viděla, tak stačilo na to, abych to rychle přepnula . Rozdíl mezi Dagmar Havlovou a Veronikou Žilkovou je hodně velký a u mne ve prospěch Dagmar .

cozumel
16. 6. 2014 • 15:55

Jo, tý nejvíc seděla role potřeštěné dcerunky Pavlínky v seriálu Kopečkovi (TeleTele). Jinak souhlas - vychlastaný hlas - to bude nádhera

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.