Krvesmilník Aladár F. (53): Úchylný muž si naplánoval sebevraždu! Budete koukat, jak fikaně... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Krvesmilník Aladár F. (53): Úchylný muž si naplánoval sebevraždu! Budete koukat, jak fikaně...

Dcera prý muže k sexu nutila, proto raději skoncuje se životem, než aby nastoupil výkon trestu.
Dcera prý muže k sexu nutila, proto raději skoncuje se životem, než aby nastoupil výkon trestu. (Foto: Aha! - Ondřej Požár, koláž Ahaonline.cz)

Odporný případ českého Fritzla, který několik let prznil vlastní dceru, a když ji oplodnil, zamezil v přerušení těhotenství, šokuje českou veřejnost. Nezaměstnaný chlípník a recidivista začal s dcerou souložit v době, kdy jí bylo 16 let. Ale tvrdí, že ho k tomu dívka sama nutila! Nyní mu hrozí kriminál a smutný hrdina příběhu začal plánovat sebevraždu.

Nutila ho k sexu, tak jí podlehl a následně zfackoval

Potetovaný muž se urputně brání, že by se jednalo o znásilnění z jeho strany a dokonce tvrdí, že ho tehdy nezletilá dívka k sexu nutila, i když se jí bránil pěkně od podlahy! "Obžaloba je vymyšlená! To ona si vynucovala sex násilím, já to nechtěl! Dal jsem jí tehdy facku s tím, aby táhla pryč," vzpomíná na milostné okamžiky s dcerou dotčený muž v Blesku. Přitom s dívkou žil v úchylném svazku deset let do té doby, než z jeho spárů utekla do Prahy, kde žije se svým partnerem.


Ať mi to řekne do očí!

Již dříve trestaný Aladár F. odmítá, že by dívku týral a sexuálně otročil s tím, že dokonce mohla chodit sama i nakupovat. Znásilňovaná dcera a matka dvou dětí vzešlých z krvesmilstva, dcery (12) a syna (8), má podle znalců dodnes trpět posttraumatickou stresovou poruchou. "Ne, nic takového! Ona k soudu vůbec nepřišla! Proto trvám na tom, aby k soudu přišla a řekla mi do očí, jestli jsem jí bil, týral a znásilňoval," brání se otec dceřiných dětí.
Vymyslel, jak zemře

Soud se s recidivistou nijak nemazlil a muži vyměřil nejtvrdší možný trest, totiž 12 let. "Je to hrůza, nesouhlasím s tím! Dvanáct let je moc. To se fakt radši oběsím! Nebo vyprovokuju rvačku s Ukrajinci a nechám se zastřelit," maluje si delikvent Aladár F. Moc dobře totiž ví, co ho s takovým flastrem za mřížemi čeká. Na tento typ zločinců jsou někteří odsouzení i dozorci obzvláště citliví a je možné, že by těch dvanáct let ani nemusel přežít.

Přečtěte si
budox
13. 6. 2014 • 13:19

nevinný už na první pohled

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.