Po 15 letech našla chlípná Američanka syna a pomilovala se s ním! Devět let za incest | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Po 15 letech našla chlípná Američanka syna a pomilovala se s ním! Devět let za incest

Aimee Swordová si za sex se synem odsedí devět let.
Aimee Swordová si za sex se synem odsedí devět let. (ČTK)

Devět let vězení. Přesně na tolik ocenil soud v americkém Detroitu sex ženy s vlastním synem. Aimee Louise Swordová (36) z města Waterford dala chlapce po porodu k adopci. Předloni, po dlouhých patnácti letech, ho vyhledala, ale místo mateřské lásky mu nabídla sex.

„Vůbec to nechápu,“ kroutila Swordová nevěřícně hlavou, když soudce přečetl rozsudek. Soudce si ovšem myslel totéž o jejím chování.

Swordová se chlapce, jehož jméno nebylo vzhledem k věku zveřejněno, zřekla, když jí bylo 19 let. Uběhlo téměř 15 let a zatoužila syna spatřit. Na internetové sociální síti Facebook zjistila, že bydlí v městě Grand Rapids a dala si s ním schůzku. Setkali se v hotelu a místo dojemného rodinného shledání došlo na sex. „Když se setkali, něco se stalo. Najednou pro ni nešlo o vztah matky se synem, ale o vztah mezi mužem a ženou. Neví, jak se to mohlo stát,“ řekl obhájce Mitchell Ribitwer.

Z dostupných zpráv není jasné, zda Swordová nakonec vůbec chlapci řekla, že je jeho matka. Dnes už to každopádně ví. Swordová, která má dalších pět dětí, provozuje ve Waterfordu nevěstinec, kde měla se synem sex. Chlapci v té době ještě nebylo 15 let, a šlo tedy o pohlavní styk s nezletilým. Swordová se k činu doznala výměnou za nižší trest. Soud ji totiž mohl poslat za mříže až na 30 let.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.