Ženatý Stránský přistižen při sexu: Martine, tohle není tvá manželka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ženatý Stránský přistižen při sexu: Martine, tohle není tvá manželka!

Stránský a Podzimková spolu skončili v posteli.
Stránský a Podzimková spolu skončili v posteli. (TV Nova)

Teprve letos se po pěti letech podruhé oženil. Své »ano« Martin Stránský (44) řekl právničce Martině, jenomže v posteli si žhavých chvilek užívá s vdanou Kristýnou Podzimkovou (29)!

To se ale novomanželce líbit nebude! Na rozdíl od Stránského bývalé partnerky, herečky Báry Munzarové (42), nemá pro herecké povolání takové pochopení. „S Bárou to bylo jednodušší v tom, že byla z oboru a měla větší nadhled,“ přiznal před časem Stránský.

Milostná scéna se ovšem odehrála pouze před kamerami v seriálu Doktoři z Počátků. A jejich seriálová láska se bude rozvíjet velmi žhavě. Méně zkušená herečka už má podobné scény také nazkoušené, ovšem přiznala, že je z nich trošku nervózní.

Jednou dokonce musela svádět i lamače dívčích srdcí Vojtu Dyka (28). „Šla jsem na to po valašsku, takže jsem na natáčení přivezla takový valašský penicilin, jak my tomu říkáme, trošku jsme se uvolnili a ve finále jsem z toho neměla žádné trauma,“ vyprávěla Podzimková.



Přečtěte si
honzina
2. 6. 2014 • 07:15

Co to zase plácáte za nesmysly. Bára Munzarová nikdy nebyla partnerkou Martina Stránského. Jejím manželem byl Jiří Dvořák!!!!!! Jak vidím, autor "článku" byl pěkně pod parou a když se z toho probudil měl ruku v nočníku. Jinak to nevidím. Ty vaše bludy jsou čímdál horší, jděte do háje, vůbec nevíte, která bije!!!!!! (N) (N) (N) (N) (N) (N)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.